reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Boże kochany Pati jestem w szoku:szok:Nie wyobrazam sobie tego- do tej pory to tylko na filmach się o tym słyszy albo w wiadomościach i to się wydaje takie odległe i że nas nic takiego nie spotka a tu masz- oczy trzeba mieć zawsze i wszedzie otwarte:tak:

reklama
Pati------------SZOK!!!..ale powiem Ci, z ja potwornie jestem uczulona na tego typu syt. szczegolnie tu w UK..i nie lubie jak ktos podchodzi do Klaudii..zaczepia...gryy

co do mieszkania.........same formalnosci.., a najgorsze jest to, ze Adam pracuje do 17..czasem dłuzej..a biura do 16.., no i do soboty chyba bedziemy czekac..by on mógł przedstawic swoje dochody itd...(musi byc osobiscie:/..) chciałam wpłacic zaliczkę, ale gosc powiedział, ze moze byc tak-ze wpłącimy, a agencja odrzuci nasza kandydature i kasy nie odda..........bez sensu!..a nie gwarantuje, ze do soboty bedzie to mieszkanie..
powiem Wam, że jestem dzis zupełnie zobojetniała..wsztsko idzie pod gorke i mam to gdzies:-p..Jutro ide na rozmowe w sprawie nin-u national insurance number(cos jak u nas nip) i zahacze osobiscie do tej agencji w spr. mieszkanie...

Dziewczyny ja tylko krociotko chcialam podziekowac za gratulacje:-)

Pati oby nas nigdy cos takiego nie spotkalo i dobrze, ze otworzylas mi oczy na ten temat bo w sumie czlowiek czasem mysli, ze zycie nijak ma sie do filmow akcji a tu akurat jest zupelnie inaczej :-0:-(

Rusalko trzymam kciuki, zeby transakcja doszla do skutku po waszej mysli. Kiedy ylby wielki dzien i przeprowadzka?

Rusalko trzymam kciuki, zeby transakcja doszla do skutku po waszej mysli. Kiedy ylby wielki dzien i przeprowadzka?

dziekuje Cicha!!:)..
Ciesze sie, ze jednak - mimo iz nie byłam um(a tu trzeba kazde spotkanie wczesniej tel.umawiac:confused:)..zahaczyłam do tej agencji..Gosc srednio był zadowolony, ale co miał zrobic jak z wózkiem sie do niego juz wgramoliłam:-D...inny pewnie powiedziałby prosze zadzwonic i sie um, ale z racji tego, ze juz z tej agencji korzystamy - bo teraz wynajmujemy ten domek..Zag:cool:..potraktował nas tak jak chciałam:-D..skserował, przygotował wszystkie papier, dał aalikacje do wypełnieia i ....powiedział, ze musiodwołacludzi, których juz miał um. by ogladac to mieszkanie:shocked2:..nawet dzis powiedział(tzn. wczoraj:sorry2:...W sobote Adam jeszce musi isc tam dopełnic reszty, której juz ja nie mogłam..uff..no i na pewnie zaraz dostaneimy klucze:-):-):-):-)..obiecuje, że jedne z pierwszysch sie dowiedzie!!! i beda zdjecia:cool2:

dzis po 14 bede juz wiedziała co z mieszkankiem na 100%:-D..maz idzie podpisac umowe:-pi powiedza juz kiedy mozna sie wprowadzac i dadza klucze:sorry2:

moja ekipa;)po g9...-( maz i córeczka:) zostali wypedzeni na spacer do miasta..m.in. do banku, do sklepu po zakupy..:cool2:a z racji tego, iz noga - balon, sina(krwiaki mi sie zrobiły:baffled:na stopie..przy korstce..)zostałam w domu..wstawiłam pranie, rozmrazam miesko na kotleciki i zaraz wskakuje do wanny sie relaksowac:-)...

Rusalko w takim razie mocno trzymamy z Sandrusia kciuki - oby sie wszystko udalo :tak:
No i z niecierpliwoscia czekam na fotki nowych mieszkanek: twojego i Cichej ;-)

reklama
Do góry