reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Sumka jestes niemozliwa:))))))) :) :) :) :) ;) :laugh: ;) ;) ;)

Zmierzylam pas metalowa miarka, innej nie mam i wyszlo 90 cm!!!!

jejku jaka dzisiaj cisza na forum, odezwijcie sie dziewczyny:)))))))
Mialam dzisiaj niemila sytuacje.....
jechalam autobusem, wstalam zeby wysiasc i czekalam az sie autobus zatrzyma...nagle slysze jak dwie babki tak kolo 60 gadaja na mnie:'...niech pani patrzy..jak to wyglada, takie wstrete zyly na wierzchu, obrzydliwy widok'
Chodzilo im o kawalek mojego brzucha..Jak wstawalam to mi sie troche koszulka wyciagnela i wystawal...
ale mi sie przykro zrobilo...
Niby nie powinnam sie przejac takimi uwagami zlosliwymi ale sie przejelam...buuuu

Nie martw się, Aniu. Tak to juz jest, że niektórzy ludzie są podli. I zawsze najbardziej boli, gdy podli sa bezinteresownie, tak ze zwyczajnej złośliwości. Na pocieszenie powiem Ci, że tacy ludzie są najczęściej też i bardzo nieszczęśliwi, skoro tak się z nich jad przelewa. I kiszą się sami w tym jadzie.

A poza tym pewnie każda z tych dwóch bab miała na nogach ukryte pod spódnicą żylaki wielkości kabanosów!! I to bez ciąży!!

Takimi ludźmi nie należy się przejmować. To jakiś podrzędny gatunek...

Co za głupie baby!!! aż się wierzyć nie chce...Ciekawe czy one mają jędrne gładziudkie ciało bez żył...chyba z zazdrości tak gadają :) U nas to przynajmniej uzasadnione - też mam taką fioletową siatkę żył na brzuszku i piersiach - prześwitują po prostu przez skórę. Powiedziałabym Ci Aniu, że nie masz czym się przejmować ale Ty sama to wiesz :D

Dzieki dziewczyny..wiem ze nie powinnam sie przejac ale jakos tak przykro mi sie zrobilo.
Macie racje, po prostu tak z zazdrosci, dokuczanie sprawia im radosc, bo same sa nieszczesliwe...

Ja tez mam przez cale piersi i brzuszek - fioletowe zylki:))))) ;)

etam, glupie baby! na mnie tez ostatnio takie blond suczki sie gapily i sobie szeptaly chichoczac.....traf chcial, ze musialam jechac z nimi winda. Zastanawialam sie jakby tak ktorejs przypadkiem podlozyc noge ;D kobiety w ciazy sa przeciez takie niezdarne ;)

Kurcze widzę że na czerwcówkach też cisza :) A już myślałam że tu u was posiedze, pogdam.
Aniu - przeczytałam to co napisałaś i ja ci powiem olej te babiszony. Ja jestem przekonana że to przez zazdrość!!! że jestes młoda, sliczna a do tego spotkało cie największe szczęscie na ziemi - będziesz mausią. Głowa do góry.

reklama
Agatko - widze ze Ty tez jedze spotykasz ....ach jakie zazdrosnice..
dzieki Gluszku...u nas teez cisza od rana.....Zobaczylam u Was na liscie, ze masz ten sam dzien porodu co ja, tylko miesiac wczesniej:)))) Powodzenia:)))

Do góry