reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

dzięki dzięki
U nas wszystkie już jęczą że chcą urodzić. Ostatni miesiąc jest okropny!!! Nic nie robisz tylko czekasz i czekasz i .... niestety nie znasz dnia ani godizny. Siedzisz jak na szpilach. ja akurat nie chcę jeszcze urodzic więc tez siedze jak na szpilach żeby nie urodzić. ale czuję sie już na tyle źle że mam nadziję że za max 10 dni Marysia będzie z nami

reklama
A wydawaloby sie, ze kobiety i to zwlaszcza starsze powinny z usmiechem reagowac na brzuch a nie ploty rozdzielac :(
Chyba rzeczywiscie nie maja nic lepszego do roboty i nie dajboze taka babcie miec.

Co by nie mowic o Ameryce to trzeba przyznac, ze tu ludzie sa 'nieziemsko' wrecz mili. Jak mnie z brzuchem widza to kazdy sie usmiecha i zagaduje (az troche ma sie tego dosc) - nawet mlodziez nastoletnia jedzaca pizze pod kinem niedawno mi gratulowala :o :o :o - mozecie to sobie wyobrazic.
A najlepsze bylo jak bylismy nad morzem i jak wracalismy z plazy ze spacerku to kobieta do mnie zaczela machac z balkonu i krzyczec jak to jestem slodka i ze mialam najladniejsza figure na calej plazy ;D ;D
Dziwny narod he.... i nawet dla kogos kto jest niezbyt rozmowny i raczej unika gadek na prozno to akurat jest calkiem mile :)

No Aniu ale mialaś przygodę. Wredne małpy ;D ;D ;D ;D ;D na pewno same po menopauzie nie mogą wychamowac z hormonami. I tak cie podziwiam, bo ja z moim obecnym stanem emocjonalnym nie zostawiłabym na nich suchej nitki. ;D ;D ;D
Cicha zazdroszczę ci takiej atmosfery ;D

Aniu, toz to stare zakompleksione baby ! Az mnie trzesie, znajac siebie zapytalabym tej pani czy nigdy nie rodzila a jesli tak to czy miala wklesly brzuch!?

To taki dziwny schemat, swietnie to opisal Eichelberger (psycholog ) :) Kobiety starsze 'odzieraja' z kobiecosci i seksualnosci mlodsze. To jest ciagla walka, a nam kobietom tylko sie wydaje ze to walka z mezczyznami. My walczymy ze soba i to jest straszne...Ucalowalabym Eichelbergera za te jego wspaniale ksiazki i teorie :)

Fajnie że ktoś się postarał ;) Podziękowania dla męza ;) Juz niedługo będzie długa lista ;D

Aniu toz to wredne babsztyle, ja bym nie zdzierzyla i cos bym rzekla niemilego, ale z drugiej strony czy warto sie denerwowac? Nie!!!! :laugh:

Agatko podziekuj mezowi za piekna liste :)

No no bedziemy mialy bardzo 'fancy' te liste ;D Bomba!

A ja zmykam do lekarza. Moze sie dowiem czy sie maly juz naprasza na ten swiat ;D

Aniu, nie ma co sie przejmowac takimi babsztylami! U mnie tez cały brzuszek i piersi w fioletowych niteczkach ;D

reklama
Oj Aniu ale wredoty spotkalaś, ehhh na takie to nie ma co nawet patrzec, a co dopiero sluchać ;) Ja za to wczoraj u lekarza czekając na wizyte uslyszałam kilka mrozących krew opowieści o porodach od kobietki w wieku 85 lat......
Faktycznie kobieta przeszla wiele w czasie poronień i porodów itd, ale, żeby takie rzeczy opowiadać kobiecie tuż przed porodem, ale się ucieszylam jak zniknęla z mojego pola. Az zaczęłam się naprawdę bać..... a przecież tyle kobiet daje rade, to przecież i my damy:)))

Agatatje duże brawa dla męża, spisał sie na medal :)

Do góry