reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

oj szybko, szybko chociaz ja powoli to juz zapominam jak to jest nie byc w ciazy hehe
PysiaB, zobaczymy jak to bedzie bo u majowek to tam niezle niespodzianki byly z porodami ;D

a mnie ostatnio ludzie na ulicy czasem pytaja czy to juz niedlugo hehehe
nie wiem ile razy juz w sklepie przy kasie musialam mowic ile mi zostalo do konca hihi
a dzisiaj panowie ktorzy wyladowywali piwo do IrishPubu krzyczeli za mna wesolo, ze chyba juz niedlugo rodze :D

reklama
Wow to ja dalej podtrzymuje, że jesteście młodziutkie bo u mnie w styczniu stuknęło 34 ;D ;D ;D ;D Ale na szczęście zachowanie i samopoczucie stanęło przy 25 hihihihi i czasami zastanawiam się czy kiedykolwiek przejdą mi moje głupie pomysły. Szkoda tylko że wygląd nie idzie w parze z tym jak się czuję, ale co z tego, zawsze mogę się zgłosić do programu " Chcę być piękna" na gruntowny remoncik ;D ;D ;D ;D

sumka, ale mojej mamy nie przebijesz ;)
miala 37 lat jak urodzila mojego brata i 39 jak siostre ;D

Sumka ja tez juz z tych z lekka pololeniowych bo niedlugo bede swietowac 31 urodzinki. I rzeczywiscie swietowac bo dobrze mi z moim wiekiem (jak na razie ;D).
A co do pomiarow to musze poszulac normalnego centymetra bo w szufladzie mam tylko taki budowlany metalowy a z takim sprzetem to wolalabym nie ryzykowac :)

No i jednak troche to niesamowite, ze za 11 dni bedziemy mieli oficjalnie pierwszego czerwcowo- majowego dzieciaczka ;D Finisz juz rzeczywiscie blisko.

Sumko a ja właśnie takim metalowym się zmierzyłam (przez koszulkę) i mam 108 cm. Krawiecki mam ale za mały, bo jest na nim miara tylko do 80 cm.(taki turystyczny).
Właśnie wróciłam od lekarza i jak się okazuje ja też prawdopodobnie wcześniej urodzę. Zaczęła mi się skracać szyjka. Przez następne dwa tygodnie gin zalecił mi odpoczynek, ale jak tu odpoczywać jak wszystko zostawiłam sobie na ostatnią chwilę.
Jak się wezmę za robotę to pewnie jeszcze w maju urodzę :laugh:

Tatra z tym centymetrem to chyba mnie mialas na mysli ;)
No a skoro i metalowym mozna to dokonalam pomiarow i sama sie dziwie bo choc wydaje sie sobie taka wielka to mam 101 cm w pasie na wysokosci pepka. Gigamnta wiec nie urodze.... :)
A o tym czy nasz maly zamierza sie wydostac troche wczesniej czy poczeka to moze dowiem sie w piatek na wizycie.

Sorki ::) ale ze mnie gapa, ale to chyba przez tą wizytę u gina taka zakręcona jestem. :-[
Tak cicha chodziło mi o ciebie ;D
Źle ze mną, nie myślę o tym co piszę tylko jak się ze wszystkim wyrobić przed porodem ???

No to widzę że moja piłka nie pobita ;D ;D ;D ;D
A tak przy okazji to ja sie mierzę tylko budowlanym bo nie oszukuje. Krawiecki mam taki ponaciągany że z każdej strony pokazuje co innego ;D ;D ;D ;D
Gorzej jak po urodzeniu cała ta oponka opadnie mi do kolan i będę mieć od razu mini spódniczke ;D ale nie uprzedzajmy faktów

reklama
Do góry