reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

oj i ja bym sie pobyczyla...i tez marzy mi sie dobra ksiazka, kocyk, ech..i cisza:tak:pomarzyc poki co mozna..
Planujemy moje urodziny, w te sobote, ale postanowilismy w tym roku, ze idziemy do restauracji i po do domu na drinka. odpadnie mi gotowanie, przygotowywania- tylko pierdykne koreczki, z dwie salatki ..jakies przekaski, kupie wodke, whisky, bacardi, soki napoje gazowane lod..dla dzieci zrobie jakies ciasto, albo kupie gotowe..
poki co planowanie..sprzatanie i praca...i taki ot mnie maraton czeka, :cool2:
Mamoot- milo, rodzinnie spedziliscie czas.
U nas weekend dosc podobnie - tzn. rodzinnie. Pjechalismy do rodzicow. Rano wspolne zakupy, pozniej dojechala sis z chlopakiem i sis psiolka z mezem, kawusia, obiadek... wieczorkiem drinasek. Rano z mamcia miasto...jak psiolki poszwedalysmy sie do poludnia- odpoczelam od dzieci:-);-) i ok 15 powrot..
Syla- mam teraz " Twoj obraz"..jak moje obecne male marzenie:-D ..domek, kominek, ciepluchno, blogie lenistwo, zlota polska jesien za oknem i tylko JA!:-D...mmmm

reklama
dokladnie Kasiu, dostaje lody tv i jakby go nie bylo :-D- to juz jakies 30 min...kolejne do wanny kapiel- 30 min juz razem godzina:-D:-D:-D kolacyjka, bajeczka do podusi i g.19 marsz do lozka spac!:-D

Nieźle Sylwia! A to Wojtek w domu siedzi?
Byłam w końcu u dentysty - nie było źle. Na tylke ile mnie nie widział, całkiem spoko. I nadal nie mam kamienia:tak:

Ja nie miałam kamienia dopóki mieszkałam u rodziców. Potem przeprowadzka, pewnie inna woda i kamień co pół roku do usuwania...

A to marzeń o odpoczynku, kocyku i książeczce się dołączam.:tak:

reklama
:szok:opowiadaj !..a ponoc sny z czwartku na piatek sie sprawdzaja...Adamowi mojemu jakies koszmary sie snily i po 3 obudzil mnie zlany potem i kazal sie modlic:szok::-D:-D

Do góry