reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
No to ja mam to juz z głowy :-) Rok temu męczyłam Was tymi wątpliwościami.

Rusia, ja bym wybrała tą bardziej tradycyjna polska szkołę.

Dzis rano siedze w omu, bo "sypnęła" nam się opieka nad Marysią (niania i dziadkowie chorzy), więc dzis ide do pracy a druga zmianę.
A wczoraj pozbyłam sie kolejnego zeba mądrości. Z pierwotnych zasobów mądrości zostało mi już tylko 25 % :-D Słabiutko ;-)

No szczerbole :-D

My wczoraj po wizycie...Moje zdrowe... wszystkie madrosci siedza i maja sie dobrze...Mlodej zeby rowniez super...Ale zabijta mnie ,a nie wiem po co mamy przyjsc drugi raz :-D tak jakos zakrecone bylo wszystko,ze nie doslyszalam,tylko kartke dostalysmy na nastepny termin dla mlodej i ja glupia zamiast spytac to poszlam... :-D

reklama
Do góry