reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kogo dziś śnieg obudził?
U nas biało. Najbardziej ucieszone dzieci i pies:sorry: O kurcze teraz mi się przypomniało, że mam całą pralkę szalików, czapek, rękawic:szok: Na co ja czekam??? Lecę!

reklama
Syla no gratuluje :-) to ten najnowszy model? Bo ten najnowszy nawet mi sie podoba tylko bialy musi byc :-D

U nas jeszcze sniegu nie ma,ale za to mrozy przyszly z rana :-D

Mamootku gratulacje :-) Widze milo spedziliscie caly ten dzien :)

Załączniki

• Renault_Megane_CC_1.jpg
    Renault_Megane_CC_1.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 24
U nas śniegu dużo i pada mam nadzieje ze do rana się stopu bo moje opony bedą dopiero w środę;) Pati mój samochód ma 3 lata;) ale wyglada prawie identycznie;) i kolor ma w papierach bezowo popielaty metalic taki ciężki do okreslrnia

Nie wim jak ja to czytałam, że wszystkiego nie doczytałam...
Sylwia i jak zdrówko Wojtka? Trzymam kciuki, żeby nie trafił do szpitala
Mamoot, gratulacje dla Wojciacha! Uczeń jak się patrzy
U nas dziś niemal przez cały dzień sypało, więc mamy biało. Ale ma być cieplej, to na pewno wszystko "poleci"

Dziękuję w imieniu Wojtka.:tak::tak:

Sylwia, to pewnie kolor Twojego samochodu będzie mi się podobał. Ja lubie bezowe, takie własnie nieokreślone co to w zalęzności od światła i otoczenia zmieniają kolor. :-)

Mamoocik- jesien w Anglii:sorry2:
Pierwszy dokument...legitymacja, jejkuuu kiedy one nam tak wyrosly:szok::nerd:
Chorowitkom zdrowka
no i Sylka- Gratki, fajna fura i kolorek tez taki jak lubie...

u mnie wielkie zalatanie, oprocz pracy w szkole i pomocy pewniej pani gotuje dla angielskiej rodziny, ktora uwielbia polska kuchnie- zostalam polecona im, przez znajoma ..no i rozkochalam ich w mojej kuchni:-) kurcze podoba mi sie to- bo uwielbiam gotowac, placa mi za to no i to uznanie..w koncu robie to co lubie:-) praca w szkole z dziecmi i to gotowanie-moja pasja..

reklama
Do góry