reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka kobieto na co Ty czekasz z tymi zebami? ja bylabym od razu pierwszego dnia... Bo jak wiadomo w wielu sprawach czas bardzo sie liczy... Chyba nie chcesz bez zebow biegac ? Ja na dniach tez bede robila termin na przeglad... a w Pl. jak bede na swieta czysczenie z osadu i kamienia...Bo w Pl. taniej to wychodzi...

Kasia zdrowka...oby Cie nie rozlozylo... no i poprawy dla kota ;)

Moja mloda co raz gozej kaszle...katar gesty i ciezko wydmuchac nos wiec ciezko tez jej sie oddycha...Dzis bede inhalowac... caly weekend kurowanie...

reklama
to teraz ja wyzdrowialam a Wy sie sypiecie...
Ja na szczescie znacznie lepiej..apetyt wrocil, bole brzucha ustapily, biegunki brak! zoladek nie boli, i nerwy wyjechaly wraz z sis meza..i te bole klatki piersiowej najprawdopodobniej byly na tle nerwowym, stres, nadmiar obowiazkow ..odpowiedzialnosc za kolejnego czlowieka- czyt. sis meza...:sorry:ech...musze koniecznie na zamknietym Wam poopowiadac co za przeboje mielismy z nia...
tak wszyscy zdrowi, Gracus katar ma..ale dzielnie z nim walczy;-)

mialam kiedys chomiki, wracajac do tematu...mialam swinke morska, myszke szynszyla, psa, teraz mam krolika...
Pies jest na pierwszym miejscu bez dwoch zdan!
potem krolik - bo z "klatkowych" zwierzat najbardziej kumaty i szynszyla, ale ona jest bardzo delikatna ...
swinka morska jest lepsza od chomika bo dziecku latwiej sie z nia bawic- nie ucieka tak, ma wiecej "miejsca" do glaskania itd.. wiec chomik jest na pzredostatnim miejscu..ostatnia to myszka..poprostu sobie zyje - wegetuje w akwarium:sorry2: to tak z moich doswiadczen...

dziewcztea- znajdziecie chwilke - poczytajscie...moze mozecie wesprzec, pomoc..To kolezanka mojej tu serdecznej kolezanki-przyjaciolki. Od poczatku sledze przebieg jej choroby...poczytajcie porsze jak znajdziecie chwilke:

Biała Krew

U mnie tez Wojtek pociągający;( i do tego nie chce wydmuchac nosa! Tylko ciąga albo rekawem czym mnie doprowadza do szału! Mam nadzieje tylko ze nie pójdzie mu na ucho bo po tej stronie co ma ta malformacje niestety widać powiększenie;( oby tylko było ok bo inaczej prawdopodobnie czeka nas szpital.

reklama
Sylwia, fajny samochód.:tak:
Rusia, poruszająca ta historia...

Wczoraj Wojtek miał slubowanie. Ma juz własną legitymację i jest prawdziwym uczniem ;-) Mówi: "mam swój pierwszy dokument" (choc mial już i paszport i ma dowód, ale go z błędu nie wyprowadzam ;-) ). Prawie się popłakałam, jak dzieciaczki tańczyły poloneza na sali gimnastycznej, potem piosenki, samo ślubowanie i słodkości w sali.
A potem wzięłam Wojtka do muzeum kolejnoctwa, które on uwielbia. A na koniec - dla Wojtka to szczęście ogromne - pojechalismy na dworzec centralny ogladac pociągi :-D On tam mógłby cały dzien siedzieć. A że i tak wzięłam wolne z pracy, to miałam troche czasu, zeby z nim tam posiedzieć :-)

No i gdzie ta jesień się podziała? Wszystko zasypane sniegiem.

Zdrowia dla wszystkich!!!

Do góry