reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati, to u nas wieczorkiem jeszcze chłodno ale i tak jest bardzo ciepło. Pranie na balkonie schnie w mig!
Niedawno wróciłam z pracy i mam dłuuuugi weekend. Powrót za tydzień. Yeeeaaaahhh!

reklama
Kasia no to wypoczniesz troche-tydzien laby to juz cos :)))
ja zaraz musze zdjac z dwoch suszarek pranie...powiesic nastepne i kolejne wstawic-normalnie ktos mi chyba podrzuca!!!:crazy:

U mnie nie ma już nic do prania, za to urosła góra do prasowania, brrr
A dziś wstałam z łóżka o 8.30!!!!!!!!!!!! Szaleństwo na maksa!

Ja dzis pospalam :),teraz posprzatalam,jem sobie sniadanie-pomidory z mozarella :) a za godzine smigamy z Ptychą do lasu na konwalie...jak byłam ostatnio na nordicu znalazłam w lesie ogromna polane z konwaliami :)

i ja KOCHAM konwalie!!! moj ulubiony zapach i kwiat! i lubie tez zapach frezji...dawno nie wachalam swiezych..a mam tyyyle wsanialych wspomnien zw. z tym zapachem..

wlasnie zamowilam u A:-p

Tez uwielnbiam zapach frezji...

Mnie dzis wzielo na porzadki...wysprzatalam prawie wszystko co bylo mozna...powywalalam troche dupereli i od razu mi lepiej...sprzatalam od 08:30 do teraz :-D jeszcze tylko kilka machniech szmata w lazience i bede gotowa ;)

reklama
ja tak z grubsza..a zamierzalam tez dzis posegregowac ciuszki "itakietam";-)
ale po odprowadznieu Klaudii do szkoly wrocilam tak wkur..na taka laske, ze jak z lekka ochlone to opisze na zamknietym!...zbieram sie na szczera rozmowe i zla jestem,z e nie wywalilam z siebie od razu wszystkiego!

Do góry