reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Zaczęłam czytać od posta powyżej i myslę, ale numer Rusia w ciąży;-):-D
Gratulacje dla siostry!
A tak w ogóle, to cześć! Weekend minął nam bardzo przyjemnie, bo byliśmy u znajomych, a u nich zawsze jest fajnie. Sobotni deszcz w ogóle nam nie przeszkadzał, a niedzielna pogoda wynagrodziła wszystko.

helloo
My zaliczylismy w sobote grilla i ognisko :) tez lalo jak z cebra,ale jak zajechalismy na nasze miejsce to akurat wyszlo slonce i wszystko przeszlo :)

My tez mielismy grilla w sobote :-) Pół dnia spędzilismy u znajomych pod Warszawą. A w niedzielę po basenie Wojtek był na "imprezie" u kolegi. Wojtek się bawił, a ja latałam po sklepach.
Swoją drogą paani instruktor od pływania powiedziała, że Wojtek zrobił duże postępy.:-)

:-D:-D:-Dnie ja nie:-paczykowliek powiem Wam, ze zakladam te spirale juz 3 ci miesiac i juz 4 raz mam odwolana wizyte...:szok: gdzie inni tu zakladaja niemalze z miejsca...Ostatnio np. najadlam sie tab przeciwbolowych, zapakowalam Gracjana z zarlem do kumpeli...wiadamy do auta i tu Pani dzwoni, ze musi odwolac, bo Doktor, ktory zaklada rozchorowala sie...:szok:...dzwonie do mojego A- i on- Dora to znak!:-D:-D:-D:-D

Rusia to musi byc znak :-D

Nie wiem czy juz pisalam tu czy nie ,ze A znalazl nowy magazyn...taki w sumie jak chcial :) teraz i maszyny mozna tam powstawiac,biuro zrobic,jest toaleta...No i teraz chetnie do niego nawet jezdze...wczoraj bylam chlopakom zawiezc obiad...mloda tez ma frajde...dzis musze wybrac sie na nordica bo wczoraj nie bylam... za to wieczorem dwie lamki wina wypilam-buuuuu!!!!

Dziewczyny planujecie juz jakis urlop?

reklama
ni nei...narazie stanowczo mowie nie..ale poki co nie zabukowalam tez nowego terminu zalozenia tej spirali:-p

chce popracowac i od wrzesnia isc do szkoly(jak uda mis ie zorganizowac przedszkole dla Gracka.

Pati fajowo, a czym Twoj A. sie zajmuje?
a Ty dalej pracujesz?

Do góry