reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Aaa, gapa, zapomniałam, że napisałaś, że Marcina nie było na Mazurach:sorry2:
Zazdroszczę wolnego dnia. A co chcesz kupić?

reklama
i u nas mama od wszystkiego:sorry2::-D
cos kupila Mamootku?
ja w przyszlkym tyg wybieram sie na male zakupy..ewentualnie, jak A. bedzie mial ochote to w sobote pojdziemy na miasto..Lecimy niedlugo do PL..chcemy troche prezentow kupic.

W sumie nie miałam planu zakupowego, tylko tak na zasadzie, że skoro mam chwile wolnego, to może coś wpadnie.
I wpadło :-) : wszystko w tonacji morskiej zieleni - tak mnie naszło: krótka spódniczka, dwie koszulki na ramiączkach i jedna z rękawkiem. Wszystko do siebie pasuje - czyli jedne zakupy, a mam 3 zestawy :-D

Mamoot, super, nie dość, że wolny dzień, to i udane zakupy :-)

U nas też mama od wszystkiego, a jak powiem idź do taty, to często słyszę "ale ja wolę, żebyś Ty..." no i pozamiatane :-D

swietnie Mamootku:tak:

u mnie weekend z atrakcjiami. W sobote pojechalismy do rodzicow, zakupy- kupilam sobie takie tam..., pozniej obiadek i juz mielismy wracac, - mial do nas wpasc byly sis z dziewczyna, ale szybka zmiana planow ..i moj A. zostal z moimi rodzicami i dziecmi- moj tato z A. bardzo sie lubia i spedzili meski wieczor, a mnie maz wrecz namowil, bym wrocila autobusem do Man i poszla na babska impreze, na ktora bylam zapraszana od tygodnia ...no wiec krotka decyzja podjeta w 5 min i juz siedzialam w autobusie do Man...wysiadam..dodam, ze jedzie sie ponad godz...i co? nie wzielam kluczy do mieszkania!!!!!!!!...i tym sposobem nie zrobiona, bezdomna poszlam do znajomych pomalowalam sie podrasowalam:-D:-D:-D:-D wbilam na market kupilam zarlo, kumpel zawiozl ...popilysmy..o 3 nad ranem, drugi kumpel odwiozl do sis:-D pozniej o 9 sis z chlopakiem odwiezli mnei an autobus i o 11 na przystanku powitala mnie rodzinka:-D:-D:-D smiechu bylo ...bo taka bezdomna bylam w ten weekend:-pod chaty do chaty:-D:-D:-D ale przypomnialy mi sie czasy studencki:-D:-D:-D..pozniej obiadek, spacerek z zakupami po miasteczku gdzie mieszkaja rodzice i wiezorem powrot...ale o tym to juz marzylam...by poukladac dzieci spac i strzelic sobie dluuuga goraca kapiel, po ktorej zasnelam jak dziecko:-D

reklama
Dziś miałam lekki galop, bo Marcin raniutko poleciał służbowo do Brukseli i zaraz wraca. Ale dzieci śpią i dzięń udąło się pomyślnie zakończyć ;-)
Za to jutro ja na cały dzień smigam służbowo do Krakowa. Pociągiem sobie pojeżdzę.:-D

Do góry