reklama
Ja na razie zaplanowałam urlop na przełomie lipca i sierpnia - 3 tygodnie. Oczywiście na Mazurach.
Marzą mi się oprócz tego żagle i jakis wypad rowerowy i jeszcze wyjazd nad morze na kilka dni. Tylko nie wiem kiedy... Tak się składa, ze w biurze będzie mnóstwo pracy w lipcu i sierpniu, więc nie wiem, czy się uda mi wziąć jakiś urlop jeszcze.
W ogóle nie wiem, jak zaplanowac wakacje, bo chciałabym, żeby dzieci były na Mazurach ze mną i Marcinem na zmianę. Ale nie wiem, czy ze względu na duża ilość pracy damy radę.
Jutro ostateczne wyniki dzieci przyjętych do szkoły (poprzednie to było zakwalifikowanie do przyjęcia). Mam nadzieję, że Wojtek nadal będzie na liście.
A w sobote chcielibyśmy jechać na Mazury na cały tydzień, ale nie wiem, czy się uda, bo mamy kłopot z samochodem: opuściła nam się dziś szyba w tylnich drzwiach i zobaczymy co na to jutro elektryk powie.
Marzą mi się oprócz tego żagle i jakis wypad rowerowy i jeszcze wyjazd nad morze na kilka dni. Tylko nie wiem kiedy... Tak się składa, ze w biurze będzie mnóstwo pracy w lipcu i sierpniu, więc nie wiem, czy się uda mi wziąć jakiś urlop jeszcze.
W ogóle nie wiem, jak zaplanowac wakacje, bo chciałabym, żeby dzieci były na Mazurach ze mną i Marcinem na zmianę. Ale nie wiem, czy ze względu na duża ilość pracy damy radę.
Jutro ostateczne wyniki dzieci przyjętych do szkoły (poprzednie to było zakwalifikowanie do przyjęcia). Mam nadzieję, że Wojtek nadal będzie na liście.
A w sobote chcielibyśmy jechać na Mazury na cały tydzień, ale nie wiem, czy się uda, bo mamy kłopot z samochodem: opuściła nam się dziś szyba w tylnich drzwiach i zobaczymy co na to jutro elektryk powie.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rusia my otworzylismy firme...tzn.adam ale ja tez sie udzielam sprzedajemy felgi...w sumie tylko takie "grube ryby" do audi,mercedes i bmw...tu ludzie maja *******ca na punkcie takich rzeczy i dobra kase mozna trzepac dodatkowo opony...ale to juz bardziej pod klienta...nr.jeden to felgi... dodatkow A chce wywazac,regenerowac itp.wszystko pod klenta-kolor,na wysoki polysk itd. ja szukam "perelek" czasami... czasami pomagam w papierach i moze bede pomagac w magazynie np.w polerowaniu-bo ja to nawet lubie ale ogolnie jak bedzie juz biuro gotowe to se zajme ta strona-rachunki,faktury itd.
Mamootku trzymam kciuki by Wojtek byl na liscie
Mamootku trzymam kciuki by Wojtek byl na liscie
Wojtek jest na liście dzici przyjetych - razem w pięcioma kolegami z przedszkola :-)
No i jutro smigamy na Mazury. Szyba wstepnie naprawiona, ale czekamy jeszcze na część - będzie pewnie po długim weekendzie.
Pati, brzmi fajnie :-) i obiecująco.
No i jutro smigamy na Mazury. Szyba wstepnie naprawiona, ale czekamy jeszcze na część - będzie pewnie po długim weekendzie.
Pati, brzmi fajnie :-) i obiecująco.
patrycja24berlin
Mamootku gratukacje-ciesze sie ze jestescie na löiscie...nawet sobie nie wyobrazalam ,ze mogloby byc inaczej no i dobrej pogody na Mazurach bo zabawa bedzie napewno dobra
U nas na chwie obecna jest 21 stopni w cieniu!!!!!wiec bedzie upal na maxa
Wczoraj bylo tez strasznie goraco-az zyc sie chcialo
A wieczorem o 20:00 przyjezdzaja do nas znajomi,spijemy po piwku i zapraszaja nas na kolacje z okazji mojej kupleli urodzin.potem idziemy na karaoke...
U nas na chwie obecna jest 21 stopni w cieniu!!!!!wiec bedzie upal na maxa
Wczoraj bylo tez strasznie goraco-az zyc sie chcialo
A wieczorem o 20:00 przyjezdzaja do nas znajomi,spijemy po piwku i zapraszaja nas na kolacje z okazji mojej kupleli urodzin.potem idziemy na karaoke...
po pierwsze- ZAZDROSZCZE WAM WSZYSTKIM POGODY!- tu wielej, leje i jest kichawo juz 2 tydzien!!! mam kaca i wszystko mnie drazni dzis szczegolnie Bylismy wiec rodzinnie w aquaparku:-)
Mamootku- wakacje zapowiadaja sie fajowo!
Super, ze Wojtus na liscie!
Pati- Gratki! swoje to swoje! 5 lat prowadzilismy z Adamem dobrze prosperujaca firme...czasem mysle, ze jak przyszedl kryzys za szybko sie poddalismy...no, ale coz..byly kiedys plany jak dzieci pordosna wrocic do PL i cos swojego znowu otworzyc...ale jakos tam z czasem tu przyzywczailismy sie do wygody..tego spokoju..no, ale czas pokaze jak bedzie..;-)
Mam wyniki kalu- nie mam helikobaktera..i wyszlo na mojej zapalenie krtani- antybiotyk(mam swietna swietna lekarke!) Gracus zaszczepiony na zoltaczke(pierwsza dawka) i wszytscy happy- no procz tej pielegniarki zapewne..ktora mnie tak potraktowala jak Wam pisalam...Jak szczepila Gracka byla megasnie mila, ..mnie jak ksiezna traktowala- tak nienanturalnie..az glupio. Moze to ja czegos nauczy...(byla na dywaniku
Mamootku- wakacje zapowiadaja sie fajowo!
Super, ze Wojtus na liscie!
Pati- Gratki! swoje to swoje! 5 lat prowadzilismy z Adamem dobrze prosperujaca firme...czasem mysle, ze jak przyszedl kryzys za szybko sie poddalismy...no, ale coz..byly kiedys plany jak dzieci pordosna wrocic do PL i cos swojego znowu otworzyc...ale jakos tam z czasem tu przyzywczailismy sie do wygody..tego spokoju..no, ale czas pokaze jak bedzie..;-)
Mam wyniki kalu- nie mam helikobaktera..i wyszlo na mojej zapalenie krtani- antybiotyk(mam swietna swietna lekarke!) Gracus zaszczepiony na zoltaczke(pierwsza dawka) i wszytscy happy- no procz tej pielegniarki zapewne..ktora mnie tak potraktowala jak Wam pisalam...Jak szczepila Gracka byla megasnie mila, ..mnie jak ksiezna traktowala- tak nienanturalnie..az glupio. Moze to ja czegos nauczy...(byla na dywaniku
Dorka, nie pocieszę Cię - u nas niemal lato. Jest cudownie! Uwielbiam taką pogodę, bo jest słonecznie, ciepło i nie ma komarów (jeszcze) No proszę, sama możesz się leczyć ;-)
Mamoot, super, że Wojciach jest na liście szkolnej
Pati, powodzenia i trzymam kciuki, żeby firma przynosiła kokosy:-)
Jutro do pracy, ale potem biorę urlop na środę i piątek, więc będę rozkoszować się długim weekendemJeszcze jak będzie nadal taka ładna pogoda, to normalnie jak mini wakacje
Mamoot, super, że Wojciach jest na liście szkolnej
Pati, powodzenia i trzymam kciuki, żeby firma przynosiła kokosy:-)
Jutro do pracy, ale potem biorę urlop na środę i piątek, więc będę rozkoszować się długim weekendemJeszcze jak będzie nadal taka ładna pogoda, to normalnie jak mini wakacje
patrycja24berlin
u nas pogoda przez weekend boska... po 27 stopni...w sobote wieczorem na balkonie o 19:00 mialam w sloncu 41 stopni :-) dzis juz tez jest ladnie...aczkolwiek maja byc opady...ale jak juz jest taka temp.to ja jak nowa jestem
reklama
ech a ja ponarzekalam i mam po 3 tyg lania wiania i depresyjnych klimatow- SLOOONKO!!! I 20 STOPNIAZ ZYC SIE CHCE!
bylam dzis pobierac krew-spr. czy ejstem zdowa i czy nie bylam czasem juz szczepiona przeciwko zoltaczce...jakos tak szczepimy sie, bo podrozujemy..mamy kontakt z ludzmi z calego swiata, tato kjolezanki niedawno zmarl ..
bylam dzis pobierac krew-spr. czy ejstem zdowa i czy nie bylam czasem juz szczepiona przeciwko zoltaczce...jakos tak szczepimy sie, bo podrozujemy..mamy kontakt z ludzmi z calego swiata, tato kjolezanki niedawno zmarl ..