reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Zdrowka dla wszystkich chorujacych. Zaczyna sie okres przejsciowy i paskudztwa latwiej lapia.
Zoska tez od dwoch tygodni chodzi z brzydkim kaszlem... syrop jakos nie przynosi poprawy:-(

ZDRowia!!!!
Noemi normalnie poszla do przedszkola...spala dzis u nas w sypialni bo tam idzie otworzyc okno wiecnie kaszlala...a u niej jest tylko duze balkonowe i niebardzo cale to otworzyc bo przy samym oknie jest jej lozko...

Bylam wlasnie w dwoch sklepach ogladnac kanapy...no i mam cos na oku..Coprawda szalu nie ma ale pewnie nigdy nie bedzie :-D wiec stawaim teraz na wygode i funkcjonalnosc...No i wiadomo ma byc optycznie okay skoro juz nie moze byc super ;-) Jeszcze jutro jade do jednego sklepu i wtedy wybieramy jedna i jedziemy zamowic...Tylko mnie to wkurza ze od 8 do 10 tyg.trzeba czekac :(

Duza ,wygodna taka co ma regulowane oparcie ,ze jak sobie lezysz na luzaka to masz siedzisko szerokie ,a jak kawusie saczysz z milionerkami i chcecie sobie nozke na nozke zalozyc to oparcie przesowasz i juz siedzis oparta i nozki ci nie zwisaja tylko trzymasz na poldodze ;) oczywiscie ma to byc rogowka albo nawet i taka w litere C ... Z materalu ocywiscie bo skora nieprzyjemna ;)

Sylka ciesz sie zima... u nas juz chyba po zimie bo dzis 12 i piekne slonce a w piatek ma byc juz 18. Mam nadzieje, ze przynajmniej w gorach snieg jeszcze troche polezy bo wybieramy sie w polowie marca do Davos na pozegnanie sezonu:-)

reklama
Ja w tym roku nie miałam okazji jeździć na snowboardzie niestety, najpierw nie było śniegu potem takie mrozy ze szok:-D ale jeszcze się może uda pojechać na jakieś szusy;)

Do góry