reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

No jak dla mnie to śnieg może być w górach a u nas tylko na kilka dni i nie w takiej ilości jak był - u nas miejscami było prawie 1,5 metra!

U fryzjera sobie nie pofarbowałam włosów bo mi coś fryzjerka nie przypasowała i chyba czas zrobić to samemu, albo zaczekać na wizytę u teściów - w mniejszym mieście jest połowę taniej niż u nas..

reklama
A mnie korci na taki kolor pofarbowac-myslicie ze by mi pasowalo ?
Jaki to wogole kolor jest?

Załączniki

• 8291a11c000636ec4d690a68.jpg
    8291a11c000636ec4d690a68.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 29
To u nas jak u Sylwii - śniegu było sporo i myślę, że dzieciaki były usatysfakcjonowane. Mi też zdecydowanie wystarczyło.
Pati, taka gorzka czekolada, ale jak fachowo, to nie mam pojęcia.
Ja dziś na urlopie, bo musiałam w środku dna iść do Miśka do przedszkola, do pani psycholog, a nie chciało mi się brać połówki, bo sie nie opłaca tam i spowrotem jeździć. Siedzimy sobie z Olgą i Babą i jest nam dobrze:-)

Mojeszcześcia, miło widzeieć Twoje dzieciaczki :tak:

Pati, mi się kolor bardzo podoba. Wydaje mi się, że pasowałby do Twojej ciemnej karnacji. Ale może dziewczyny, które się farbują wypowiedzą się bardziej profesjonalnie, bo ja się nie znam:-p

reklama
Pati ladny kolor... ale specjalistka nie jestem wiec z nazwa nie pomoge. Tobie by pasowal. I chyba nie jest daleki - mowiac o palecie - od twojego naturalnego.
Ja sobie w Polsce tez pomalowalam..ale jak zwykle na taki jak moje naturalne tyle aby siwe wlosy zatuszowac, bo niestety mam ich sporo.

A tak z innej beczki: pamietacie dziewczyny te pania: AgataMaPiec Co niektorzy napewno beda:-) Lubie sobie od czasu do czasu zajrzec na jej blog. I z tego co widze to prawie sie nie zmienila.... nadal szalona i kreatywna:-)

Mojeszczescia fajnych chlopakow masz w domu:-)

Do góry