reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

U mnie szału nie ma z porzadkami ale jest ok jeszcze tylko nastawie pranie:) aaaaa Pati ta podwyzka z okazji takiej ze to parking w strefie płatnego parkowania w centrum a mój abonament był na mamę a teraz trzeba mieć umowę notarialna uzyczenia pojazdu i takie tam. Sraty taty wiec za marzec zaace 250 a potem może podpiszemy z mama umowę ehhhh Polska poprostu

reklama
Syla a nie mozesz sobie nadrukowac takich bilecikow parkiongowych? moj A takm kiedys robil :-) troche bylo zabawy ale przynajmniej za darmo ;)

Sylwia, ja niestety nie mam refundacji, bo pracuję na pół etatu i mi nie przysługuje :confused: Tak jak bym na pół etatu miała dobry wzrok ;-) Za te okulary zapłacę 560 zł (180 szkła i 380 zł oprawka przeceniona po starej znajomości z 490 zł). Ja mam jednego optyka od zawsze czyli od 32 lat :-) Żadna sieciówka, tylko mały zakład na starym mieście. A szkła i tak mi taniej wyszły, bo taki kształt oprawki, że można było zamówić szkła o mniejszej śrdnicy, zasadniczo stosowane w okularach dziecięcych.

U nas w domu rozkład. Marcin ma jakąś bakterię w gardle, ledwo mówi, jeść nie może i walczy. Stas lekko przeziębiony, a Marysia dzis po południu w gorączką. :-(

Sylwia, to niezła kicha z tymi opłatami
Mamoot, zdrówka dla całej Rodzinki. Ja przy zmianie oprawek również korzystam z usług małych optyków
Moja Olga rozkaszlała się o północy i znów została w domu. Ale widze, że to nic groźnego, więc raczej zwalczymi sami zarazę
Fredka, niech buduje Twój m autostradę, to będę szybciej w Krakowie
Jaki dzis piękny dzień się zapowiada! Miłego dnia!

Nooooo opłaty są ale i tak w sumie to same centrum;) z okien widzę Mariacki z drugich Wawel;)

Mamoot to ja Ci teraz dużo cierpliwości życzę, i zdrówka dla wszystkich, a to ja widać jakoś mało za okulary płace ostatnio, zapłaciłam za okulary ze szkłami itp całe 200 zł;))))

Sprawie sobie kolejna parę:-D

reklama
Do góry