reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Wow-syla niezkle...U nas jak u Ciechej tylko chwilowo slonce u nich zostalo i jakos do nas sie przebic nie moze;) ale na dniach tez ma siegac tem.do 17-18 stopni :)

reklama
Ojjj kocham taka pogode kiedy juz mozna bez kurtki wyjsc...Dzis sobie kupie bukiet zonkili ;) a tak swoja droga mam jeszcze bukiet ktory dostalam na walentynki i bez kitu wyglada jakbym go dostala z trzy dni temu a to przeciez zlecialy 2 tygodnie:szok:

i u mnie ok:-D

ale dzis mialam fajny dzien do 14.30- zakupy, kawucha, ploty, ...pozniej samochod mi sie zepsul- bylo mniej wesolo:crazy:...nerwy, stres jak zdazyc odebrac Dusie itd...Gracek zasnal..srodek miasta..itd...:sorry:a pozniej juz mi zlosc przeszla- przyjacele ruszyli na pomoc do czasu powrotu A z pracy.., wrocilam z dziecmi pieszo ze szkoly...sloneczko ladnie swiecilo,...pomierzylam nowe ciuszki, wzielam goraca kaiel-moje spa i tak mi fajnie:-p mimo, ze bez auta bedziemy do weekendu...:rofl2:

Ostatnia edycja:
Sylwia, to tanio te Twoje okulary.
Poszłam dzis odebrac okulary, ale zauwazyłam jakiś odprysk na zauszniku, więc zostawiłam, zeby mi jeszcze ten zausznik wymienili. Jak tyle płace, to chcę mieć idealne ;-), a w sumie tak mi się nie spieszy. Oprócz tego oczywiście, ze już bym chciała je nosić :-D

U nas tez dzis pełnia wiosny. Martwię sie tylko - jak co roku - ze zaraz zacznie sie pylenie. Mój nos mi mówi, że juz się chyab zaczęło. Jutro ide do alergologa, to sie uzbroję w medykamenty.
Z jednej strony już chcę wiosnę, a z drugiej nie użyłam w tym roku zimy i szusowania mi brak.

Marcin ma się znacznie lepiej, Staś i Mycha tez lepiej. Za to wzięło trochęmnie i Wojtka. Czyli sie usredniło :-D

reklama
Mamootku to zdrowka dla calej rodzinki :-)
W sumie my tez ani razu nie bylismy ani na sankach czy lepic balwana...Troche szkoda mi ze wzgledu na Noemi...Bo ja za zima nie przepadam-cieplo lubie ;) Ale tez tu np.nie bylo nawet kilku dni zeby snieg lezal...wogole ta zima byla bvez sniegu! No kto to widzial ;)

Do góry