reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

To całkiem blisko:tak:
Mamoot, Olga ma się w sumie ok. Pokaszluje rano, ale w ciągu dnia ma chrypkę i dlatego nie poszła wczoraj na basen. Był Miki z tatą. Znów bardzo mu się podobało - co mnie niezmiernie cieszy

reklama
Mojeszczescia, pisz z nami, pisz :-) To sie lepiej poznamy :-)

Fredzia, oprawki mają z grubsza podobny kształt do obecnych, kolor jakis taki brązowo-złoto-oliwkowy - zalezy od światła. A od wewnętrznej strony jasnozielone :-) I to cała ich ozdoba. Zawsze miałam jedną parę, ale od jakiegoś czasu korci mnie, żeby mieć 2-3. Tyle, ze to spory koszt.
Jak wybierałam były jeszcze super błękitne, turkusowe i bladoróżowe.

Kasiu, dobrze, że Olga ma sie lepiej.

U nas rano basen, ale tylko Marcin z Wojtkiem i Marysią. Bo Staś i ja nie możemy palców moczyc. A po południu na obiad przyszla rodzina mojego brata w komplecie. Szaleństwo dzieci troche mnie wykończyło :sorry:

Ja wczoraj przezylam szok! doslownie... opisze pozniej bo teraz musze zaraz zmykac... Zawiodlam sie strasznie...
O 15:00 po przedszkolu lece tez z mloda do lekarza bo jej chorobsko sie rozwija...Mocno kaszle,katar...inhalöuje,zrobilam syrop z ebuli i czosnku,daje omega3 z witaminami + syrop na kaszel ale poprawy nie widac...jest raczej gozej...

Pati daj znać jak wrócicie od lekarza.
Kasiu a jak Olga?

No no, to może Adam Was odwiedzi ? :-)
On siedzi pod Tarnowem przy budowie autostrady. Możecie mu upiec jakieś ciasto i podrzucić. To się ucieszy!!!!:-):-):-):-) ( nazwa miejscowości ma coś w nazwie związanego z pustynią).

No u nas juz dzisiaj chyba wiosna pełna gębą:-) słońce świeci, a ja jestem zła bo muszę wykupić pełnopłatny abonament na strefe - zmieniły się przepisy i zamiast 2,50 zapłacę 250 rewelacja porostu!!!:angry::wściekła/y:

Dziewczyny a ile wy płacicie za te okulary?
U mnie w pracy mamy dofinansowanie no i wyczaiłam tez ze pod Krakowem w mojej gminie kosztuja połowę taniej niz w Kraku, nie mówiąc juz np o Vision Express bp tam jak przecenia o 50% to dalej jest drogo;)

u mnie meksyk ...:baffled:a sprzatania tyle, ze nic mi sie nie chce..pomalowalam pazury i siedze stygne:-D

reklama
Do góry