Olkaa93
Fanka BB :)
taak, pierwsza córkę mam z wcześniejszego związku takze można powiedzieć że to pierwsza ciąża mojego mężaSam chce iść zobaczyć ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taak, pierwsza córkę mam z wcześniejszego związku takze można powiedzieć że to pierwsza ciąża mojego mężaSam chce iść zobaczyć ?
no u nas ktoś musi ze starsza siedzieć także będzie ze mną tylko na prenatalnych, podrzucimy babci młodąMój mąż chodzi ze mną na wszystkie USG i wizyty w szpitalu![]()
O to u mnie z córką chodzimy, ale chyba na prenatalnych zobaczy dzidziusia chwilę na ekranie i mąż z nią pewnie na spacer wyjdzie, żeby nie przeszkadzała.no u nas ktoś musi ze starsza siedzieć także będzie ze mną tylko na prenatalnych, podrzucimy babci młodą![]()
Mój teżMój mąż chodzi ze mną na wszystkie USG i wizyty w szpitalu![]()
U nas jest tak, że mąż w sumie musi mnie zawieźć bo chodzimy do gabinetu w innym mieście (w naszym opinie były średnie), ale sam też chce tam być i widzieć bobasa.Mój teżJak w poprzedniej ciąży powiedziałam mu raz, że nie musi ze mną jechać, jeśli nie może się urwać z pracy czy coś, to się obruszył
![]()
O, na kiedy masz termin?Jutro prenatalne.. jest stresik![]()
Czy to już będzie to prenatalne USG genetyczne?Mam wrażenie, że jutro już będzie dużo bardziej dzidziusiowaty dzidziuśostatnio miałam USG w 7tc i jeszcze było mało widać. Teraz się będę rozpływać nad małymi rączkami, nóżkami, brzuszkiem, buzka.
Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomościJutro prenatalne.. jest stresik![]()