reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
@Malutka86 o to witam koleżankę z branży 😁 ja mam swoje biuro rachunkowe
@Travel92 piąteczka, ja również 12 mam prenatalne na 18.30

A teraz hit chcialam zapisać się do ginekologa na NFZ (pierwszy raz w życiu) , w naszym mieście jest aż 1. Pani chciała mnie zapisać na styczeń, po mojej informacji że jestem w ciąży powiedziała że oni nie mają terminów gdy zapytałam co mam w takim razie zrobić bo w styczniu będę w połowie ciąży i powiedziała że mam iść prywatnie

Ale czytam że w zeszłym roku wytyczne się zmieniły
ja bym nie patrzyła na te normy, ja teraz miałam 2,41 o już z endokrynologiem zbijamy, powiedział, że nie ma tragedii, ale raz w miesiącu mam badać, jeżeli będzie rosła to zwiększamy dawkę. Mam zwykła niedoczynność.

A teraz hit chcialam zapisać się do ginekologa na NFZ (pierwszy raz w życiu) , w naszym mieście jest aż 1. Pani chciała mnie zapisać na styczeń, po mojej informacji że jestem w ciąży powiedziała że oni nie mają terminów gdy zapytałam co mam w takim razie zrobić bo w styczniu będę w połowie ciąży i powiedziała że mam iść prywatnie
a do miasta obok?

Nie wiem z jakiego regionu jesteś, ale w mojej okolicy czeka się max dwa tygodnie na wizytę, a do lekarzy mniej obleganych kilka dni.

reklama
Nie wiem z jakiego regionu jesteś, ale w mojej okolicy czeka się max dwa tygodnie na wizytę, a do lekarzy mniej obleganych kilka dni.
jestem z okolic Poznania, u nas nawet nie ma wyboru co do lekarzy bo jest jeden na całe miasto.
@Sok z żuka ten lekarz przyjmuje akurat w mojej przychodni i już kilka razy u niego byłam i jest całkiem ok więc wolałabym u niego. Będę próbować jeszcze w pobliskim mieście, ale Pani w recepcji powiedziała mi że wątpi że gdziekolwiek będę miała termin i mam iść na prywatna wizytę.

Do góry