Olkaa93
Fanka BB :)
taak, pierwsza córkę mam z wcześniejszego związku takze można powiedzieć że to pierwsza ciąża mojego męża .Sam chce iść zobaczyć ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taak, pierwsza córkę mam z wcześniejszego związku takze można powiedzieć że to pierwsza ciąża mojego męża .Sam chce iść zobaczyć ?
no u nas ktoś musi ze starsza siedzieć także będzie ze mną tylko na prenatalnych, podrzucimy babci młodąMój mąż chodzi ze mną na wszystkie USG i wizyty w szpitalu
O to u mnie z córką chodzimy, ale chyba na prenatalnych zobaczy dzidziusia chwilę na ekranie i mąż z nią pewnie na spacer wyjdzie, żeby nie przeszkadzała.no u nas ktoś musi ze starsza siedzieć także będzie ze mną tylko na prenatalnych, podrzucimy babci młodą
Mój też Jak w poprzedniej ciąży powiedziałam mu raz, że nie musi ze mną jechać, jeśli nie może się urwać z pracy czy coś, to się obruszyłMój mąż chodzi ze mną na wszystkie USG i wizyty w szpitalu
U nas jest tak, że mąż w sumie musi mnie zawieźć bo chodzimy do gabinetu w innym mieście (w naszym opinie były średnie), ale sam też chce tam być i widzieć bobasa.Mój też Jak w poprzedniej ciąży powiedziałam mu raz, że nie musi ze mną jechać, jeśli nie może się urwać z pracy czy coś, to się obruszył
O, na kiedy masz termin?Jutro prenatalne.. jest stresik
Czy to już będzie to prenatalne USG genetyczne?Mam wrażenie, że jutro już będzie dużo bardziej dzidziusiowaty dzidziuś ostatnio miałam USG w 7tc i jeszcze było mało widać. Teraz się będę rozpływać nad małymi rączkami, nóżkami, brzuszkiem, buzka.
Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomości Będzie dobrzeJutro prenatalne.. jest stresik