kamilaa919
Fanka BB :)
Dam znać jutro po wizycieja mogę
Administrator założy nam nowy zamknięty wątek. Więc chętne proszę pisać "ja" i za parę dni spiszę wszystkie i wyśle do admina o zamknięty wątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znać jutro po wizycieja mogę
Administrator założy nam nowy zamknięty wątek. Więc chętne proszę pisać "ja" i za parę dni spiszę wszystkie i wyśle do admina o zamknięty wątek
dziewczyny już poruszały ten wątek, że czekają do końca miesiąca na inne dziewczyny.Ktoś jest chętny do założenia prywatnego wątku? Tam na I stronie wpisywałybyśmy kto kiedy ma wizyty itd.
Ok, to czekamydziewczyny już poruszały ten wątek, że czekają do końca miesiąca na inne dziewczyny.
Oki, Oki, bo ja się jeszcze zastanawiamOk, to czekamy
Jaja mogę
Wpisz po prostu nas wszystkie tu aktywne bedzie łatwiej, przed wysłaniem do adminki udostępnij tu listę i jak kogoś będzie brakować to się zgłosi. Ale poczekaj z tym do listopada.ja mogę