reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny, dołączam do Was, co prawda dopiero dzisiaj zatestowałam i wyszedł mi bladzioch, ale na 2 testach, przy pierwszej ciąży miałam identycznie więc nastawiam się pozytywnie 😃 mamy już córę Hanię która właśnie 21 września skończyła dwa latka :)

Też nie będziemy testować raczej bety (może raz na pierwszej wizycie lekarskiej) bo mieszkamy w Irlandii i nie jest to tu raczej stosowane :)

Myślałam, że przy drugiej ciąży emocje będą jakieś inne ale jest identyko! Stresik i mega radość, i niedowierzanie :D

A termin wychodziłby nam na ~ 12 czerwca :)

Robiłam betę, 87,500. Więc w piątek czeka mnie druga beta. Trochę jestem zaskoczona wynikiem, bo myślałam że będzie wyższy wynik 🫨

Robiłam betę, 87,500. Więc w piątek czeka mnie druga beta. Trochę jestem zaskoczona wynikiem, bo myślałam że będzie wyższy wynik 🫨
hejka, przyglądam się wątkowi, bo też mam termin na czerwiec, ale jeszcze się oficjalnie nie witam, bo 3 lata temu się przywitałam i musiałam że zaraz żegnać 🥺
Masz betę w tysiącach? Czy to po prostu przecinek?
Pytam bo mam termin na 2.06 a wczoraj miałam betę 2,5 tys, i tak się zastanawiam czy masz 87 tys, jeśli tak to wysoka bardzo.

hejka, przyglądam się wątkowi, bo też mam termin na czerwiec, ale jeszcze się oficjalnie nie witam, bo 3 lata temu się przywitałam i musiałam że zaraz żegnać 🥺
Masz betę w tysiącach? Czy to po prostu przecinek?
Pytam bo mam termin na 2.06 a wczoraj miałam betę 2,5 tys, i tak się zastanawiam czy masz 87 tys, jeśli tak to wysoka bardzo.
Kurcze. Ja sama nie wiem jak to wynik czytać.. przepisałam go z wyniku. I teraz nie wiem czy to jest 87 czy 87 tys.. 🫢

Załączniki

• 93d52dde-31e6-4da2-8b09-12c9b80d6842.jpeg
    93d52dde-31e6-4da2-8b09-12c9b80d6842.jpeg
    29 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Do góry