klaudia16
Fanka BB :)
jaka miałaś ostatnio wartość? Pisaliśmy wczoraj że powyżej 10 tys beta nie rośnie już tak szybko ,więc nie patrzy się na przyrost ,po jakim czasie jest to badanie ?U mnie lipa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaka miałaś ostatnio wartość? Pisaliśmy wczoraj że powyżej 10 tys beta nie rośnie już tak szybko ,więc nie patrzy się na przyrost ,po jakim czasie jest to badanie ?U mnie lipa![]()
Teraz przypomniałam sobie dopiero Twój przypadek.. Tak jak dziewczyny piszą, przy wysokiej becie to nie musi znaczyć nic złego, ale rozumiem Cię, bo jednak już się wcześniej martwiłaś krwiakiem i się stresujesz....Mam nadzieję, że tak jest u mnie, badam bo lekarz zalecił przez krwiaka
Napisałam mu sms, czekam co odpisze
kiedy wizyta ?Mam nadzieję, że tak jest u mnie, badam bo lekarz zalecił przez krwiaka![]()
Napisałam mu sms, czekam co odpisze
3.02 2328Jakie wartości bety miałaś?
90h, po drodze wypadła niedziela, a u mnie nie ma laboratorium czynnego w niedzielę, żeby móc powtórzyć po 72hjaka miałaś ostatnio wartość? Pisaliśmy wczoraj że powyżej 10 tys beta nie rośnie już tak szybko ,więc nie patrzy się na przyrost ,po jakim czasie jest to badanie ?
W środę…kiedy wizyta ?
napewno tak jest i nie ma co się stresować , sama dlatego nie poszłam na betę bo wiem że wartość napewno po tylu dniach i przy takich wartościach już by się nie mieściła w normie a ja bym się tylko niepotrzebnie nakręciła . To czekamy obie na środę3.02 2328
6.02 8812
10.02 21156
90h, po drodze wypadła niedziela, a u mnie nie ma laboratorium czynnego w niedzielę, żeby móc powtórzyć po 72h
W środę…
Powinien być już zarodek, na serce nie liczę tak czy inaczej bo dopiero będzie 5+6
Dzięki za wsparcie, trzymam się tego, że jest tak jak mówicie![]()
Ja miałam bardzo silne bóle ale bez krwawienia, mąż na rękach mnie zanosił. Tylko jedna pozycja była do wytrzymania. Lekarze rozkładali ręce. Plus płodu był ok. To była wyższa ciąża ok 22tc. Okazało się zastój w nerce, naciskała nie tam gdzie trzeba. Byłam przekonana że po wszystkim. Dopóki nie zobaczysz na usg że po wszystkim, to tak nie myśl.Narazie leżę i tyle, rano mi pograli krew do badań i nic więcej. Dziś brzuch jakby mniej bolał i jakby mniejsze krwawienie, ale wieczorem i w nocy to był jakiś koszmar. Ok 21 dostałam Nospę w tyłek i kroplówkę rozkurczową pomogło tylko na pół godziny, a potem ból był nie do opisania więc dostałam jeszcze kroplówkę z pyralginy i jakoś przespałam noc.
Czekam czy zrobią mi jakieś USG znowu albo coś, ale no czuję, że już nic z tego te bóle były zbyt silne mi się wydaje![]()
to wygląda naprawdę dobrze, chciałabym mieć taką betkę3.02 2328
6.02 8812
10.02 21156
90h, po drodze wypadła niedziela, a u mnie nie ma laboratorium czynnego w niedzielę, żeby móc powtórzyć po 72h
W środę…
Powinien być już zarodek, na serce nie liczę tak czy inaczej bo dopiero będzie 5+6
Spokojnie, wartości grubo przekraczają 10.000 więc już po prostu beta hamuje. Serce z tego co czytałam jest najwcześniej właśnie 5+6, więc wszystko zależy od sprzętu. Bądź dobrej myśli3.02 2328
6.02 8812
10.02 21156
W środę…