reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Wiesz miałam regularne miesiączki, ale przy kp we wrześniu coś się odwaliło i mi się spóźniła owulacja sporo czasu, bo 5 dni przed okresem uprawiałam seks z mężem, i wtedy pykło.. 🙈
Jezeli Ci sie owu spoznila, to wynik jak najbardziej ok :) a mam owu prawie co miesiac okolo 21 dnia cyklu i jutro powinnam dostac miesiaczke, a nadal bladzioszki mi wychodza, wiec beta pewnie tez niska :) w pierwszej ciazy tez tak mialam

Jezeli Ci sie owu spoznila, to wynik jak najbardziej ok :) a mam owu prawie co miesiac okolo 21 dnia cyklu i jutro powinnam dostac miesiaczke, a nadal bladzioszki mi wychodza, wiec beta pewnie tez niska :) w pierwszej ciazy tez tak mialam
No do piątku chyba nie zniosę kolejnego jaja 😂 więc poczekam na spokojnie. Myślę że 21.10. Wizyta będzie w miarę ok.

Hej dziewczyny, dołączam do Was, co prawda dopiero dzisiaj zatestowałam i wyszedł mi bladzioch, ale na 2 testach, przy pierwszej ciąży miałam identycznie więc nastawiam się pozytywnie 😃 mamy już córę Hanię która właśnie 21 września skończyła dwa latka :)

Też nie będziemy testować raczej bety (może raz na pierwszej wizycie lekarskiej) bo mieszkamy w Irlandii i nie jest to tu raczej stosowane :)

Myślałam, że przy drugiej ciąży emocje będą jakieś inne ale jest identyko! Stresik i mega radość, i niedowierzanie :D

A termin wychodziłby nam na ~ 12 czerwca :)
Kochanaaaaa, cześć! 🥰

Dzień dobry 🥰
Jak tam samopoczucia ?
U mnie w nocy jakieś dziwne bóle takie mocniejsze jak okresowe ,trochę mnie to zestresowało ale narazie spokój 🙈
Witam się w czwartkowy poranek 😊 u mnie dzisiaj powinna pojawić się miesiączka, oby ta @ nie przyszła 🤞 wjechały też poranne mdłości. W pierwszej ciąży miałam tylko około 7 tygodnia i to tyle, a tutaj już w piątym, miałam nadzieję, że i tym razem mnie oszczędzi 😅

Cześć dziewczyny, również chciałam się nieśmiało przywitać. Okres spoznial mi sie 1-2 dni a ze miałam w domu jeden test więc wczoraj rano stwierdziłam że zrobię. Ok 3 tygodnie temu syn odstawił się od piersi (03.09 skończył 3 latka) I w sumie myślałam że po prostu cykl mi zwariował z tego powodu. No i wyszły dwie kreski 😍 a jeszcze 1 października zamówiłam testy owu i ciążowe. Także czekam na kuriera i powtórze test. Na betę pójdę w przyszłym tygodniu chyba. Ogólnie to pobolewa nie brzuch jak na okres I mam mdłości. W ciąży z synem chyba tylko jeden dzień miałam mdłości i to w późniejszym etapie ciąży, mam nadzieję że to szybko minie. Ale się rozpisałam :)

reklama
Cześć dziewczyny, również chciałam się nieśmiało przywitać. Okres spoznial mi sie 1-2 dni a ze miałam w domu jeden test więc wczoraj rano stwierdziłam że zrobię. Ok 3 tygodnie temu syn odstawił się od piersi (03.09 skończył 3 latka) I w sumie myślałam że po prostu cykl mi zwariował z tego powodu. No i wyszły dwie kreski 😍 a jeszcze 1 października zamówiłam testy owu i ciążowe. Także czekam na kuriera i powtórze test. Na betę pójdę w przyszłym tygodniu chyba. Ogólnie to pobolewa nie brzuch jak na okres I mam mdłości. W ciąży z synem chyba tylko jeden dzień miałam mdłości i to w późniejszym etapie ciąży, mam nadzieję że to szybko minie. Ale się rozpisałam :)
Gratulacje 🥰

PS: bóle brzucha jak na okres we wczesnej ciąży są podobno normalne także trzymajcie się 😄♥️

Do góry