reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja tak miałam w pierwszej ciąży. W pierwszym trymestrze nagle odcięło mnie od wszystkich objawów. Łącznie ze zmeczeniem, wymiotami i bólem piersi, brzucha. Wtedy ostro spanikowałam, ale wszystko było ok. Także nie martw się absolutnie to o niczym nie musi świadczyć. 😉
U mnie przy poprzednich dwóch wiązało się to tylko z poronieniem, dlatego tak spanikowałam. Muszę wytrzymać jeszcze tydzień. 28 października mam kolejną wizytę. Dzięki, napisałyście dla mnie dobre wiadomości

reklama
Dzień dobry mamusię❤️ dziś zrobiłam test i wyszły moje upragnione dwie kreski po prawie roku starań! Więc mam nadzieję zostać tu z Wami do końca 😍 termin z ostatniej miesiączki wychodzi 26.06. Na pokładzie niespełna 3 latek. ❤️
Hej. Gratulacje! U mnie też rok starań, w domu 3,5 latek. Termin na 25.06.
Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok 😀.

gratuluję 😍
Ja o pierwsze starałam się ponad 3lata .. 😟
Nam pierwsze poszło expresem bo za drugim podejściem. A teraz nie było tak lekko i tak na prawdę zorientowaliśmy się z mężem co jest przyczyną jakieś 3 miesiące temu. Błędy naprawione plus zdrowszy tryb życia i się udało ❤️ żeby tylko się tam wszystko zagnieździło dobrze i do czerwca siedziało

reklama
Do góry