Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak miałam pisać no coz pęcherzyk jest ale nie ciekawy... Więc wizyta za dwa tyg.. Jeżeli nie będę krwawić...I jak, juz po wizycie?
Super wiadomość w którym jesteś tygodniu ?Jestem właśnie po wizycie. To moje pierwsze usg, gdzie usłyszałam, że wszystko jest ok. Dziecko rozwija się idealnie a serduszko bije mocno i pewnie. Pęcherzyk też pięknie wygląda. Płacze, płacze, płacze..
GratulacjeJestem właśnie po wizycie. To moje pierwsze usg, gdzie usłyszałam, że wszystko jest ok. Dziecko rozwija się idealnie a serduszko bije mocno i pewnie. Pęcherzyk też pięknie wygląda. Płacze, płacze, płacze..
A w którym jesteś tygodniu? będzie dobrze!Tak miałam pisać no coz pęcherzyk jest ale nie ciekawy... Więc wizyta za dwa tyg.. Jeżeli nie będę krwawić...
Narazie się nie żegnam
Czekam te dwa tyg i zobaczymy
Ja 5+2A w którym jesteś tygodniu? będzie dobrze!
I duży był pęcherzyk?Ja 5+2
Nie nastawiam się
Mialm już dużo strat.. Tak jak pisałam ta ciąża jest niespodzianka... Mam leki zastrzyki luteinę.. Zobaczymy
Wspaniała wiadomoscJestem właśnie po wizycie. To moje pierwsze usg, gdzie usłyszałam, że wszystko jest ok. Dziecko rozwija się idealnie a serduszko bije mocno i pewnie. Pęcherzyk też pięknie wygląda. Płacze, płacze, płacze..
Też będę miała pierwsze USG 5+2, nie wiem czego się spodziewaćJa 5+2
Nie nastawiam się
Mialm już dużo strat.. Tak jak pisałam ta ciąża jest niespodzianka... Mam leki zastrzyki luteinę.. Zobaczymy
I duży był pęcherzyk?
5 ale był taki jakby spłaszczony wogole mówił żeby zaczekać ale ja mam przeczucie ze nic z tego nie będzieI duży był pęcherzyk?