reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Dziewczyny ale mnie boli dzisiaj odcinek lędźwiowy,bok i tył pleców po lewej stronie. Jakby mi się mięsień naciągnął czy coś. Bo najbardziej boli przy ruchu,dotyku. Mam nadzieję że to nic takiego.

reklama
Dziewczyny ale mnie boli dzisiaj odcinek lędźwiowy,bok i tył pleców po lewej stronie. Jakby mi się mięsień naciągnął czy coś. Bo najbardziej boli przy ruchu,dotyku. Mam nadzieję że to nic takiego.
Może rwa kulszowa tak jak ja miałam? Czytałam, że w ciąży może się częściej pojawiać.

Polecam poczekać do 12-14 tygodnia :-)
Na początku listopada zbierać listę i w połowie listopada żeby już wytworzyć post prywatny.
Możecie same stworzyć (macie kontrolę do tego i możecie usunąć w każdej chwili ) albo żeby prywatny wątek założyła @aniaslu (nie możecie usuwać, dodawać nikogo same poza Anią).
wszystko wiem bo mam już jeden zamknięty wątek dziękuję 😘

reklama
Do góry