reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

@Anne1991 To zazdroszczę, bo moja młodsza budzi się po 4-5 razy. 🙄 Oszaleć można. Ale budzi się głównie pocycować. Jak ja tego oduczyć? 🙉🙈

A ja to jeszcze nawet nie umowilam się do lekarza. Dzisiaj u mnie pokazuje 6+1, tak myślę umówić się na kolejny tydzień jakoś. ☺️
U mnie córka czasem się raz czy dwa razy zbudzi w nocy ale śpi u nas w sypialni, więc nie muszę wstawać i też szybko zasypiam. Jak była niemowlakiem to było trudniej, bo zawsze szłam ją karmić do innego pokoju żeby nie zasnąć w łóżku i nie budzić męża. Te noce były takie dłuuuugie, ale teraz wiem, że szybko miną :)

reklama
Hej, również się z Wami witam :) 🥰

Ostatnia miesiączka 11stego września a pierwsza wizyta u lekarza zaplanowana na 26go października ;) ogólnie czuję się super. Jest to moja pierwsza ciąża i totalnie nie wiem czy tak ma być. Czaaasem coś tam mnie "pociągnie" po lewej stronie macicy, ale to tyle z objawów.

Widzę, że sporo tutaj mam ze stażem :) A jest ktoś kto pierwszy raz w ciąży? 😉

Ostatnia miesiączka 11stego września a pierwsza wizyta u lekarza zaplanowana na 26go października ;) ogólnie czuję się super. Jest to moja pierwsza ciąża i totalnie nie wiem czy tak ma być. Czaaasem coś tam mnie "pociągnie" po lewej stronie macicy, ale to tyle z objawów.

Hej 😊 ja w pierwszej ciazy potwierdzonej badaniami krwi i u gin 😊 wizyta nastepna na przyszły piątek

Hej. Ja w pierwszej ciąży czułam się super, więc wcale nie musi być tak, że będziesz miała jakieś objawy 🙂

gratuluję 😍

U mnie też z om dzisiaj 6+1 ale wizytę mam dopiero 28 :/
Ja pewnie też bliżej końca miesiąca będę miała wizytę, więc poczekamy razem ☺️

U mnie córka czasem się raz czy dwa razy zbudzi w nocy ale śpi u nas w sypialni, więc nie muszę wstawać i też szybko zasypiam. Jak była niemowlakiem to było trudniej, bo zawsze szłam ją karmić do innego pokoju żeby nie zasnąć w łóżku i nie budzić męża. Te noce były takie dłuuuugie, ale teraz wiem, że szybko miną :)
U mnie mała śpi że mną, bo inaczej bym nie wyrobiła, ale te pobudki co 1,5 godziny i tak są męczące. Człowiek wiecznie niedospany. 🥱

Hej! Gratulacje ❤️
Chyba niewiele dziewczyn jest w pierwszej ciąży, ale za to wszystkie są gotowe do wsparcia i pomocy. 😉😘

Gratulacje i hejka ♥️

reklama
Do góry