reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Jejku mnie dziś tak odrzuciło od mięsa, że ledwo mogłam obiad zrobić 🤢 mdli mnie calutki czas 🙈 Generalnie jestem zdziwiona bo w pierwszym trymestrze z córką gdyby nie to, że zrobiłam test i że miałam lekkie mdłości przy myciu zębów to bym nawet nie wiedziała, że jestem w ciąży. Tym razem jest zupełnie inaczej od samego początku czułam się inaczej. Już nie mogę się doczekać pierwszego USG 22 października 🥰

U mnie wczoraj i dziś cisza spokój, jedynie odczuwam lekkie bóle macicy czasami. Ja właśnie umówiłam pierwsza wizytę na 29 październik, nie mogę się doczekać 🥰

Ja zmieniłam ginekologa na wydaje mi sie bardziej kompetentnego, idę jutro żeby tylko zobaczyć czy jest pecherzyk tam gdzie trzeba i umawiam się na przyszły tydzień, albo jeszcze następny, żeby zobaczyć co tam dalej

reklama
Ja mam dopiero 28.10 i już nie mogę się doczekać. Myślę czy nie iść do kogoś np w piątek albo za tydzień w poniedziałek ale w sumie u mnie nie ma za dużego wyboru ginekologów

Do góry