Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo, czekam do 7 tygodnia. Wolę dłużej poczekać niż się później stresować.@Dags gratulacje który masz tc?
Ja czekam z wizytą do 7 tc, w poprzedniej poleciałam od razu po zrobieniu testu czyli w 5 i nie było serduszka jeszcze, później 2 tyg stresu miałam.
Ja byłam 6+2, ale taki termin wyznaczyła Mk lekarka. Dziękuję i proszę o trzymanie dalej kciuków. Kolejne tygodnie są kluczowe@Dags gratulacje który masz tc?
Ja czekam z wizytą do 7 tc, w poprzedniej poleciałam od razu po zrobieniu testu czyli w 5 i nie było serduszka jeszcze, później 2 tyg stresu miałam.
Trzymamy!Ja byłam 6+2, ale taki termin wyznaczyła Mk lekarka. Dziękuję i proszę o trzymanie dalej kciuków. Kolejne tygodnie są kluczowe
Ja zasypiam na stojąco jestem tak zmęczona do tego przez prawie cały dzień mam nudności i już nawet woda z imbirem nie pomaga. Dobrze, że córka ładnie przesypia noce bo nie wiem jak ja bym dała radę ze wszystkim.U mnie też będzie początek 7 tc na wizycie jak dziś nastroje?
mój 2.5latek dalej się budzi w nocy@Anne1991 To zazdroszczę, bo moja młodsza budzi się po 4-5 razy. Oszaleć można. Ale budzi się głównie pocycować. Jak ja tego oduczyć?
A ja to jeszcze nawet nie umowilam się do lekarza. Dzisiaj u mnie pokazuje 6+1, tak myślę umówić się na kolejny tydzień jakoś.
U mnie też z om dzisiaj 6+1 ale wizytę mam dopiero 28 :/@Anne1991 To zazdroszczę, bo moja młodsza budzi się po 4-5 razy. Oszaleć można. Ale budzi się głównie pocycować. Jak ja tego oduczyć?
A ja to jeszcze nawet nie umowilam się do lekarza. Dzisiaj u mnie pokazuje 6+1, tak myślę umówić się na kolejny tydzień jakoś.