reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

@Dags gratulacje 😍 który masz tc?

Ja czekam z wizytą do 7 tc, w poprzedniej poleciałam od razu po zrobieniu testu czyli w 5 i nie było serduszka jeszcze, później 2 tyg stresu miałam. :(

reklama
@Dags gratulacje 😍 który masz tc?

Ja czekam z wizytą do 7 tc, w poprzedniej poleciałam od razu po zrobieniu testu czyli w 5 i nie było serduszka jeszcze, później 2 tyg stresu miałam. :(
Ja byłam 6+2, ale taki termin wyznaczyła Mk lekarka. Dziękuję i proszę o trzymanie dalej kciuków. Kolejne tygodnie są kluczowe

@Anne1991 To zazdroszczę, bo moja młodsza budzi się po 4-5 razy. 🙄 Oszaleć można. Ale budzi się głównie pocycować. Jak ja tego oduczyć? 🙉🙈

A ja to jeszcze nawet nie umowilam się do lekarza. Dzisiaj u mnie pokazuje 6+1, tak myślę umówić się na kolejny tydzień jakoś. ☺️

Ostatnia edycja:
@Anne1991 To zazdroszczę, bo moja młodsza budzi się po 4-5 razy. 🙄 Oszaleć można. Ale budzi się głównie pocycować. Jak ja tego oduczyć? 🙉🙈

A ja to jeszcze nawet nie umowilam się do lekarza. Dzisiaj u mnie pokazuje 6+1, tak myślę umówić się na kolejny tydzień jakoś. ☺️
mój 2.5latek dalej się budzi w nocy 🥺
Piersi nie je odkąd skończył roczek

reklama
Do góry