reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
na 10.06
A pierwsza wizyta 22.10
To 5 dni szybciej niż ja, chciałabym się w końcu zacząć cieszyć ale na razie jestem tak przerażona, szczególnie że pracuje w takim miejscu, gdzie dużo przypadków nie kończy się happy endem i jestem przerwrażliwiona, że jak tylko się zacznę cieszyć tak się radość skończy, no ale prawda też jest taka że na niektóre rzeczy się nie ma wpływu 🥺

To 5 dni szybciej niż ja, chciałabym się w końcu zacząć cieszyć ale na razie jestem tak przerażona, szczególnie że pracuje w takim miejscu, gdzie dużo przypadków nie kończy się happy endem i jestem przerwrażliwiona, że jak tylko się zacznę cieszyć tak się radość skończy, no ale prawda też jest taka że na niektóre rzeczy się nie ma wpływu 🥺
chcesz iść od razu na zwolnienie?

Ja dzisiaj byłam zrobić jeszcze raz betę i wyszla 8855, ostatnią robiłam 8.10 i było wtedy 2872. Przyrost wyszedł niecałe 74%. Czyli niby w normie ale jednak znowu stres czy nie za mało. Masakra z tym wszystkim :D a wizyta dopiero 28.10 :/. Chciałabym iść gdzieś wcześniej bo chyba nie wytrzymam tak długo :D

Ja dzisiaj byłam zrobić jeszcze raz betę i wyszla 8855, ostatnią robiłam 8.10 i było wtedy 2872. Przyrost wyszedł niecałe 74%. Czyli niby w normie ale jednak znowu stres czy nie za mało. Masakra z tym wszystkim :D a wizyta dopiero 28.10 :/. Chciałabym iść gdzieś wcześniej bo chyba nie wytrzymam tak długo :D
Nie katuj się już tą betą, jest dobrze ☺️ mi gin powiedział, że już nie muszę robić, a mam dużo niższe wyniki

Twoich wyższych bet już się nie bada, bo zwalnia w którymś momencie. Nie katuj się, bo to nie ma sensu. ;)

reklama
Nie katuj się już tą betą, jest dobrze ☺️ mi gin powiedział, że już nie muszę robić, a mam dużo niższe wyniki
Plus podał przykład, że beta nie wskazywała na to, że mogłoby być dobrze, a się okazało w USG I dalszym przebiegu, że jest wszystko w porządku
No wiem, wiem, mogłam nie robić. Ale jakoś stresuję się bardzo czy będzie wszystko ok :/

Do góry