reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny, postanowiłam przywitać się z Wami nieśmiało :). Trochę o mnie : mam 31 lat (we wtorek), mam córkę z poprzedniego związku która ma 7 lat i od roku jestem mężatką.
Termin z OM wychodzi mi na 24 czerwca, w piątek beta była 100 a próg 48 .
Narazie nie mam żadnych objawów ale z córką zmiotło mnie z planszy 😂 w 5 tc. także pewnie lada chwila się zacznie.

Hej dziewczyny, postanowiłam przywitać się z Wami nieśmiało :). Trochę o mnie : mam 31 lat (we wtorek), mam córkę z poprzedniego związku która ma 7 lat i od roku jestem mężatką.
Narazie nie mam żadnych objawów ale z córką zmiotło mnie z planszy 😂 w 5 tc. także pewnie lada chwila się zacznie.
Hej 😊

Ooo kojarzę z październikowych starczek jak i ja 💗🤞witamy!

reklama
U mnie w pierwszym cyklu się udało. Z córką to samo. Mam 33 lata i nastawiałam się psychicznie na dłuższe starania a tutaj taka cudna niespodzianka 🥰
u mnie w drugim cyklu chociaż pierwszy podejrzewam bez owu że był, z pierwsza córka to była wpadka 🙈 czyli też w sumie za pierwszym i to jednym razem się udało

Do góry