Andzia23
Fanka BB :)
Właśnie ciekawe kiedy zwalniaTwoich wyższych bet już się nie bada, bo zwalnia w którymś momencie. Nie katuj się, bo to nie ma sensu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie ciekawe kiedy zwalniaTwoich wyższych bet już się nie bada, bo zwalnia w którymś momencie. Nie katuj się, bo to nie ma sensu.
Trzymaj się...Cześć dziewczyny. Ja się z wami żegnam, niestety beta 6 progesteron 3. Czekam na okres.
Życzę wszystkim powodzenia
HejHej dziewczyny, postanowiłam przywitać się z Wami nieśmiało . Trochę o mnie : mam 31 lat (we wtorek), mam córkę z poprzedniego związku która ma 7 lat i od roku jestem mężatką.
Termin z OM wychodzi mi na 24 czerwca, w piątek beta była 100 a próg 48 .
Narazie nie mam żadnych objawów ale z córką zmiotło mnie z planszy w 5 tc. także pewnie lada chwila się zacznie.
Przykro mi tulę mocnoCześć dziewczyny. Ja się z wami żegnam, niestety beta 6 progesteron 3. Czekam na okres.
Życzę wszystkim powodzenia
Ooo kojarzę z październikowych starczek jak i ja witamy!Hej dziewczyny, postanowiłam przywitać się z Wami nieśmiało . Trochę o mnie : mam 31 lat (we wtorek), mam córkę z poprzedniego związku która ma 7 lat i od roku jestem mężatką.
Termin z OM wychodzi mi na 24 czerwca, w piątek beta była 100 a próg 48 .
Narazie nie mam żadnych objawów ale z córką zmiotło mnie z planszy w 5 tc. także pewnie lada chwila się zacznie.
aaa no rzeczywiście ja byłam aż miesiąc na staraczkach, nie spodziewałam się że to tak szybko pójdzie. Nadal jestem lekko oszołomionaOoo kojarzę z październikowych starczek jak i ja witamy!
U mnie w pierwszym cyklu się udało. Z córką to samo. Mam 33 lata i nastawiałam się psychicznie na dłuższe starania a tutaj taka cudna niespodziankaaaa no rzeczywiście ja byłam aż miesiąc na staraczkach, nie spodziewałam się że to tak szybko pójdzie. Nadal jestem lekko oszołomiona
u mnie w drugim cyklu chociaż pierwszy podejrzewam bez owu że był, z pierwsza córka to była wpadka czyli też w sumie za pierwszym i to jednym razem się udałoU mnie w pierwszym cyklu się udało. Z córką to samo. Mam 33 lata i nastawiałam się psychicznie na dłuższe starania a tutaj taka cudna niespodzianka