reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

u nas maraton chorobowy trwa już 4 tygodnie, myślałam że już wychodzimy na prostą a dziś córa znów 38+ temperatura 😫 rozjechał mnie ten wrzesień i początek października.

Mnie też trochę mdłości męczą, i nie mam za bardzo apetytu. W pierwszej miałam cukrzyce więc już mnie straszą testami glukozy 😵‍💫

reklama
U mnie dzisiaj okej.. Muszę przekazać dzieciom że będą znowu mieli rodzeństwo.. Oj lekko nie będzie... Potwierdzam. Córka z czerwca i najlepszy czas na spacery i ogólnie... Dwójka chłopców z września... No i teraz znowu czerwiec.. Ciekawe kto tam się skrywa.. Może kolejna córka wtedy dwie byłyby z czerwca chłopcy z września. 😜
Ale fajna gromadka. Ja zawsze marzyłam o 3 dzieci, ale z racji wieku i tego, że mąż chce tylko 2 kończyny przy 2.

u nas maraton chorobowy trwa już 4 tygodnie, myślałam że już wychodzimy na prostą a dziś córa znów 38+ temperatura 😫 rozjechał mnie ten wrzesień i początek października.

Mnie też trochę mdłości męczą, i nie mam za bardzo apetytu. W pierwszej miałam cukrzyce więc już mnie straszą testami glukozy 😵‍💫
Ja też miałam cukrzycę ciążową w pierwszej ciąży. Unikasz już cukrów? Dla mnie dieta cukrzycowa była koszmarem. Niby tylko kilka miesięcy ale było ciężko. Zjadłam więcej ciemnego makaronu i chleba i zaraz cukier skakał... Mam nadzieję, że tym razem cukrzyca nas ominie 🤞

Ja też miałam cukrzycę ciążową w pierwszej ciąży. Unikasz już cukrów? Dla mnie dieta cukrzycowa była koszmarem. Niby tylko kilka miesięcy ale było ciężko. Zjadłam więcej ciemnego makaronu i chleba i zaraz cukier skakał... Mam nadzieję, że tym razem cukrzyca nas ominie 🤞
Tak zdecydowanie staram się od razu wskoczyć na zdrowsze jedzenie 😅

reklama
Do góry