reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Tak,to to👍Mi twardnieje i do tego bardzo mnie dusi-jak sa silniejsze.
To ja takie twardnienie mam już często. W zasadzie co zmienię pożyje - wstanę z kanały czy krzesła. Nie liczę już, bo u mnie 36+5, w przyszłym tygodniu mam mieć ściągany pessar i lekarz twierdzi, ze mogę rodzic 🙈

To ja takie twardnienie mam już często. W zasadzie co zmienię pożyje - wstanę z kanały czy krzesła. Nie liczę już, bo u mnie 36+5, w przyszłym tygodniu mam mieć ściągany pessar i lekarz twierdzi, ze mogę rodzic 🙈
Ja tez juz moge w kazdym momencie rodzic bo szyjka sie skrocila i jest juz miekka.We wtorek mam usg i pewnie cos bedzie wiedzial.

36 tydzień i mam różne te skurcze. Dwa dni temu trwały 2,5 godziny. Zaczęły się od regularnych co 4 minuty. Po około pół godzinie wystąpił jeden raz na 20 minut i później już różnie. Zmiany pozycji i prysznic nic nie pomagały. Dzisiaj miałam dwa bardzo silne co 20 minut. I teraz ledwon chodzę. Pochylona. Bo inaczej naciska mnie dziwnie. Za każdym razem wyglądają inaczej. Raz krzyżowe, raz brzuszne.

36 tydzień i mam różne te skurcze. Dwa dni temu trwały 2,5 godziny. Zaczęły się od regularnych co 4 minuty. Po około pół godzinie wystąpił jeden raz na 20 minut i później już różnie. Zmiany pozycji i prysznic nic nie pomagały. Dzisiaj miałam dwa bardzo silne co 20 minut. I teraz ledwon chodzę. Pochylona. Bo inaczej naciska mnie dziwnie. Za każdym razem wyglądają inaczej. Raz krzyżowe, raz brzuszne.
Ja mam jeszcze skurcze zebrowe-jpdl to dopiero bol😱 nie moge sie ruszyc. A o zmianie pozycji to od 2 miesiecy moge zapomniec.Leze i spie jedynie na plecach.Na bokach nie da rady😪

Ja mam jeszcze skurcze zebrowe-jpdl to dopiero bol😱 nie moge sie ruszyc. A o zmianie pozycji to od 2 miesiecy moge zapomniec.Leze i spie jedynie na plecach.Na bokach nie da rady😪
Ja z kolei nie mogę na plecach, bo zaraz mi się robi słabo :( boki już mnie tak mega bolą po nocy, ale w sumie cieszę się że mam tak, bo na plecach nigdy nie potrafiłam spac

reklama
Do góry