Ja mam codziennie - 36+4 tydz.Co ile dni macie skurcze przepoeiadajace?
reklama
Jak odczuwacie te skurcze?Ja mam codziennie - 36+4 tydz.
mi brzuch twardnieje nie wiem czy to to?
Tak,to toMi twardnieje i do tego bardzo mnie dusi-jak sa silniejsze.Jak odczuwacie te skurcze?
mi brzuch twardnieje nie wiem czy to to?
To ja takie twardnienie mam już często. W zasadzie co zmienię pożyje - wstanę z kanały czy krzesła. Nie liczę już, bo u mnie 36+5, w przyszłym tygodniu mam mieć ściągany pessar i lekarz twierdzi, ze mogę rodzicTak,to toMi twardnieje i do tego bardzo mnie dusi-jak sa silniejsze.
Ja tez juz moge w kazdym momencie rodzic bo szyjka sie skrocila i jest juz miekka.We wtorek mam usg i pewnie cos bedzie wiedzial.To ja takie twardnienie mam już często. W zasadzie co zmienię pożyje - wstanę z kanały czy krzesła. Nie liczę już, bo u mnie 36+5, w przyszłym tygodniu mam mieć ściągany pessar i lekarz twierdzi, ze mogę rodzic
36 tydzień i mam różne te skurcze. Dwa dni temu trwały 2,5 godziny. Zaczęły się od regularnych co 4 minuty. Po około pół godzinie wystąpił jeden raz na 20 minut i później już różnie. Zmiany pozycji i prysznic nic nie pomagały. Dzisiaj miałam dwa bardzo silne co 20 minut. I teraz ledwon chodzę. Pochylona. Bo inaczej naciska mnie dziwnie. Za każdym razem wyglądają inaczej. Raz krzyżowe, raz brzuszne.
Ja mam jeszcze skurcze zebrowe-jpdl to dopiero bol nie moge sie ruszyc. A o zmianie pozycji to od 2 miesiecy moge zapomniec.Leze i spie jedynie na plecach.Na bokach nie da rady36 tydzień i mam różne te skurcze. Dwa dni temu trwały 2,5 godziny. Zaczęły się od regularnych co 4 minuty. Po około pół godzinie wystąpił jeden raz na 20 minut i później już różnie. Zmiany pozycji i prysznic nic nie pomagały. Dzisiaj miałam dwa bardzo silne co 20 minut. I teraz ledwon chodzę. Pochylona. Bo inaczej naciska mnie dziwnie. Za każdym razem wyglądają inaczej. Raz krzyżowe, raz brzuszne.
halfalive
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie mialam... Nie wiem czy to normalne. Kończę jutro 36 tydzień.Co ile dni macie skurcze przepoeiadajace?
roki_1991
Fanka BB :)
Ja z kolei nie mogę na plecach, bo zaraz mi się robi słabo boki już mnie tak mega bolą po nocy, ale w sumie cieszę się że mam tak, bo na plecach nigdy nie potrafiłam spacJa mam jeszcze skurcze zebrowe-jpdl to dopiero bol nie moge sie ruszyc. A o zmianie pozycji to od 2 miesiecy moge zapomniec.Leze i spie jedynie na plecach.Na bokach nie da rady
reklama
CodziennieCo ile dni macie skurcze przepoeiadajace?