Nasz urodził się z brązowymi, prawie czarnymi A ma teraz błękitne jasneZ tym kolorem, to pewnie miałaś na myśli oczy. Bo wszystkie dzieci rodzą się z niebieskimi oczkami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasz urodził się z brązowymi, prawie czarnymi A ma teraz błękitne jasneZ tym kolorem, to pewnie miałaś na myśli oczy. Bo wszystkie dzieci rodzą się z niebieskimi oczkami
O kurde zawsze słyszałam że się rodzą z niebieskimi i u nas w rodzinie się sprawdzało... Moja tez z resztą miała niebieskie a teraz ma braz dala się mamie nacieszyc błękitem oczu tylko chwile, ale nie było szans ze bedzoe mieć niebieskieNasz urodził się z brązowymi, prawie czarnymi A ma teraz błękitne jasne
Ja zawsze marzyłam żeby mieć brązowe oczy A mam zielone, mój niebieskie. Ciekawe jakie będzie miał FilipO kurde zawsze słyszałam że się rodzą z niebieskimi i u nas w rodzinie się sprawdzało... Moja tez z resztą miała niebieskie a teraz ma braz dala się mamie nacieszyc błękitem oczu tylko chwile, ale nie było szans ze bedzoe mieć niebieskie
A wasi rodzice jakie mają? bo tu raczej się zapowiada ze będą niebieskieJa zawsze marzyłam żeby mieć brązowe oczy A mam zielone, mój niebieskie. Ciekawe jakie będzie miał Filip
U mnie zielone, u mojego niebieskieA wasi rodzice jakie mają? bo tu raczej się zapowiada ze będą niebieskie
U mnie chłopcy też są już główkami do "wyjścia". Ja licze jednak na CC, nie boje się bólu, ale myślę że tak będzie bezpieczniej.Ja dzisiaj po wizycie. 32 tydzień . Mała waży 1800gr. Odwróciła się główka w dół więc liczę , że tak już zostanie , bo chciała bym rodzic naturalnie
Filip tak jak u mnie jeden z chłopcówJa zawsze marzyłam żeby mieć brązowe oczy A mam zielone, mój niebieskie. Ciekawe jakie będzie miał Filip
A ile ważyła na wcześniejszym badaniu i w którym tygodniu? :>Ja dzisiaj po wizycie. 32 tydzień . Mała waży 1800gr. Odwróciła się główka w dół więc liczę , że tak już zostanie , bo chciała bym rodzic naturalnie
No to chyba możesz pomarzyć o brązowychU mnie zielone, u mojego niebieskie
No u bliźniaków to faktycznie bezpieczniej będzie cc. Ale poza tym że ciąża bliźniacza to masz jakieś wskazanie do cc czy nie?U mnie chłopcy też są już główkami do "wyjścia". Ja licze jednak na CC, nie boje się bólu, ale myślę że tak będzie bezpieczniej.