Moja w 19t2d 280 g i lekarz mówi że w normie
U mnie w 19+6 300g, ale lekarz mówił, że synek jest mały i drobny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w 19+6 300g, ale lekarz mówił, że synek jest mały i drobny
No właśnie ja nie chodzę do lekarza z Pro famili i teraz nie wiem jak to będzie... 4 lutego ide na 3d właśnie tam i chyba po prostu zacznę chodzić do lekarza tam pracującego, potem będzie łatwiej.@marysia1205 Hej ja też zamierzam rodzic w pro famili. Do kogo do lekarza chodzisz?
@Katy29 Już doczytałam że chodzisz do Florczak ona też w pro famili pracuje?? I na prenetalnych u kogo byłaś?
A do kogo idziesz na 3d? Ja mam na 11 lutego a to już będzie 21+4 trochę późno może.... Ale tak mnie umówiły.No właśnie ja nie chodzę do lekarza z Pro famili i teraz nie wiem jak to będzie... 4 lutego ide na 3d właśnie tam i chyba po prostu zacznę chodzić do lekarza tam pracującego, potem będzie łatwiej.
Idę do dr. Szajnera.A do kogo idziesz na 3d? Ja mam na 11 lutego a to już będzie 21+4 trochę późno może.... Ale tak mnie umówiły.
A do kogo idziesz na 3d? Ja mam na 11 lutego a to już będzie 21+4 trochę późno może.... Ale tak mnie umówiły.
Ja też tak czuje nisko tylko delikatne te ruchy są..Hej! Czy tez tak nisko czujecie ruchy? Czuje je na linii bielizny, tak „w połowie drogi” do pępka [emoji14] (nie wiem jak to inaczej opisać [emoji85][emoji57])