Ja w poprzedniej ciaiążymiałam poofi i już ja mam naszykowaną Nie wyobrażam sobie spać bez niej z większym brzuszkiem. W między czasie służyła mojej siostrze i też nie mogła bez niej spać. Nawet na wyjazdy ja zabierała.Dziewczyny! Mikołaj chce mi przynieść poduszkę do spania i pyta się jaka to ma być! Na pewno są wśród Was te, które już w poprzednich ciążach na niej spały. Możecie coś doradzić albo na co zwrócić uwagę przy jej doborze?
Z góry dziękuję !
reklama
Borutka
Fanka BB :)
Na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski? Lekarze mają specjalne przeliczniki MoM dzięki którym sprawdzają prawdopodobnieństwo zachrowań sam pojedyńczy wynik niewiele tutaj wnosi do diagnostyki...Dołączam zdjęcie bo zapomnialam
Dzej.zi
Niestety ale już się raczej tego nie dowiesz. Jeśli nie było monitoringu cyklu, nie robiłaś testów owu to przy tak nieregularnych cyklach nie jesteś w stanie obliczyć terminu zapłodnienia. Pamiętaj ze organizm często płata figle i moim zdaniem zamiast dociekać ciesz się z tego że w końcu się udało [emoji16] spokojnej ciąży życzę
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie [emoji8] ale jednak mimo wszystko będę dalej dociekać.. [emoji57]
Literka CDziewczyny! Mikołaj chce mi przynieść poduszkę do spania i pyta się jaka to ma być! Na pewno są wśród Was te, które już w poprzednich ciążach na niej spały. Możecie coś doradzić albo na co zwrócić uwagę przy jej doborze?
Z góry dziękuję [emoji846] !
ToJaPaula
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny. Niedawno zalilam sie ze z krwawieniem trafilam do szpitala. Jestem juz w domu z diagnoza. Krwiak... W przyszlym tyg mam kontrole. Poki co krwawienie caly czas plus delikatne pobolewanie brzucha. Na usg wczoraj dzidzius zywy. Dzisiaj po prenatalnych wiem, ze do tego rosnie kawal zdrowego chlopa trzymajcie kciuki zeby krwiak sie wchlonal albo oproznil bo psychicznie nie moge zniesc widoku krwi wiedzac, ze jestem w ciazy. Wiek ciazy z usg 13t 6 dni termin na 19.06.21 pozdrawiam
Hej!
Miałam zdiagnozowanego krwiaka 3.5 cm na 2 cm w 6 tc. Do 10 krwawiłam bardzo mocno, musiałam leżeć +luteina 3x dziennie +buscopan przeciwbólowo. W 10 tc ani śladu krwiaka! Trzymam za Ciebie kciuki! Napewno się wchłonie!
Miałam zdiagnozowanego krwiaka 3.5 cm na 2 cm w 6 tc. Do 10 krwawiłam bardzo mocno, musiałam leżeć +luteina 3x dziennie +buscopan przeciwbólowo. W 10 tc ani śladu krwiaka! Trzymam za Ciebie kciuki! Napewno się wchłonie!
Czesc dziewczyny. Niedawno zalilam sie ze z krwawieniem trafilam do szpitala. Jestem juz w domu z diagnoza. Krwiak... W przyszlym tyg mam kontrole. Poki co krwawienie caly czas plus delikatne pobolewanie brzucha. Na usg wczoraj dzidzius zywy. Dzisiaj po prenatalnych wiem, ze do tego rosnie kawal zdrowego chlopa [emoji16] trzymajcie kciuki zeby krwiak sie wchlonal albo oproznil bo psychicznie nie moge zniesc widoku krwi wiedzac, ze jestem w ciazy. Wiek ciazy z usg 13t 6 dni termin na 19.06.21 pozdrawiam [emoji16][emoji16][emoji16]
Na wynikach są podane normy. Byłam dziś na USG, z USG wszystko wychodzi prawidłowo, faktycznie lekarz był bardzo zdziwiony tak niskim poziomem bety, papp-a jest w normie, dokładnie w dolnym poziomie normy ale jest ok. Kark w normie, twarz jest, nogi są, niecałe 5 cm więc data by się zgadzała 11+5. Mikro człowiek wierzga jak szalony .Na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski? Lekarze mają specjalne przeliczniki MoM dzięki którym sprawdzają prawdopodobnieństwo zachrowań sam pojedyńczy wynik niewiele tutaj wnosi do diagnostyki...
marysia1205
To super wiadomościNa wynikach są podane normy. Byłam dziś na USG, z USG wszystko wychodzi prawidłowo, faktycznie lekarz był bardzo zdziwiony tak niskim poziomem bety, papp-a jest w normie, dokładnie w dolnym poziomie normy ale jest ok. Kark w normie, twarz jest, nogi są, niecałe 5 cm więc data by się zgadzała 11+5. Mikro człowiek wierzga jak szalony .
reklama
marysia1205
Cisza tu nastała.
Jak tam u was dziewczyny? Kto ma USG w tym tygodniu? Jak brzuszki? Urosły?
Ja właśnie zaczynam 14 tydzień, a w piątek mam wizytę. A mój brzuch już jest widoczny
Jak tam u was dziewczyny? Kto ma USG w tym tygodniu? Jak brzuszki? Urosły?
Ja właśnie zaczynam 14 tydzień, a w piątek mam wizytę. A mój brzuch już jest widoczny