xnightfall94
Fanka BB :)
Dzisiaj byłam rano na badaniach tych pierwszych.. 212 zł , myślałam że będzie gorzej stałam 40 min w kolejce na dworze, bo w środku może być tylko jedna osoba. Już jak był jeden facet przede mną to sobie weszłam do środka i usiadłam na krzesło, bo tak mnie plecy rozbolały . A ta pielęgniarka krzyczy do tego mężczyzny, że po jednej osobie, a on się na mnie patrzy, a ja wyciągam segregator ciążowy, ona to zauważyła j pyta: pani ciężarna, to proszę, Pan musi poczekać . I teraz sobie powiedziałam, że będę korzystać i wchodzić bez kolejki, jednak w ciąży się nie jest całe życie.
Wróciłam do domu i byłam już taka glodna, że mnie wzięło na wymioty :/ ktoś pisal, że nie ma chęci na nic, nawet na swoje ulubione rzeczy- to ja też tak mam.
a jezZcze dobrze, że zrobiłam te wyniki dzisiaj, bo na toxo mam czekać 3 dni, a wizytę mam we wtorek w przyszłym tygodniu.
Wróciłam do domu i byłam już taka glodna, że mnie wzięło na wymioty :/ ktoś pisal, że nie ma chęci na nic, nawet na swoje ulubione rzeczy- to ja też tak mam.
a jezZcze dobrze, że zrobiłam te wyniki dzisiaj, bo na toxo mam czekać 3 dni, a wizytę mam we wtorek w przyszłym tygodniu.