I co lekarz na to? Czytałam wątki ale nie wiem czy pisałaś czy nie?
Super! Gratuluję ☺
Tak co do ustępowania ciężarnym to powiem Wam tak, jak byłam w ciąży z synem to było ponad 6 lat temu, ludzie byli bardziej życzliwi, ustępowało, pomagali, nie patrzyli na kobiety spode łba. Było jakoś lepiej. A jak z córką byłam w ciąży ponad rok temu to już tragedia, słyszałam komentarze związane z 500+ itp. tak się zastanawiam czy to też nie jest tego efektem. Nie przepuszczają, udają że nie widzą. Nie ustępują, głupio komentują. Może teraz mniej bo każdy się przyzwyczaił , że jest to 500+ ale generalnie jest bardzo mało życzliwości wśród ludzi. Co raz mniej empatii, to jest smutne.
Duży? W jakim sensie?
Tak, też się cieszę, oby tak zostało. Dla mnie stresujący będzie 12 tydzień i dalej. Boję się znów powtórki z poprzedniej ciąży.
No właśnie pytałam lekarza czy z USG wychodzi starsza ciąża a on, że nie i pokrywa się z datą om. Ja chyba coś podkręciłam. Sama już nie wiem dokładnie który to tydzień . Ja obliczyłam, że dziś jest 5+7.
Spokojnie, będzie już widać
Mnie też ból głowy zaczyna męczyć, miałam tak w ciąży z synem, z córką zapomniałam co to ból głowy a teraz znów powtórka.
Tak, dziś same dobre wieści, oby już tylko takie były.