Ja miałam 2,28 i biorę euhyrox 25To faktycznie mała dawka. Ja miałam tsh 2,88 I dostałam euthyrox 75 mg z tym, że po połówkę tabletki ale to i tak wychodzi więcej niż 25.
reklama
ikkonna
Fanka BB :)
Polecam *spam* do nosa. Nawet jak w ciąży nie byłam to go stosowalam . Olejki do inhalacji. Jak będzie naprawdę ciężko to nasivin dla dzieci. Chociaż mi nasivin od dluzszego czasu powoduje efekt odwrotny do zamierzonego. U córki też, u syna krwawienie z nos. Staramy się tego nie używać.Dziewczyny co mozna na mega katar? Zarazilam sie od corki mam tak zawalony nos.. glowa mnie boli.. a juz nie pamietak.m chyba tylko zwykle psikacze z soli albo hipertoniczne?
Ooo, ja będę na wizycie w 10+0 To pewnie już też zobaczę takie realne bobo[emoji16]Dzisiaj mam 9+2[emoji4]
Tak chodziłam do Mielcarka przed poronieniem. Super że idziemy tak samo, może spotkamy się na porodówce [emoji1787]
Umówiłam się na wizytę prowadzenie ciąży. Gdzie chodzisz do lux med? Masz fajnego lekarza? Ja średnio zadowolona jestem z tej babki co dziś poszłam.
Zleciła mi badania te typowe do 10 tyg, toxo, tsh, mocz, morfologia, hivy i te inne.
Pappa to prenatalne łącznie z usg oblicza te wszystkie ryzyka
Umówiłam się na wizytę prowadzenie ciąży. Gdzie chodzisz do lux med? Masz fajnego lekarza? Ja średnio zadowolona jestem z tej babki co dziś poszłam.
Zleciła mi badania te typowe do 10 tyg, toxo, tsh, mocz, morfologia, hivy i te inne.
Tak tez już Ciebie tu widziałam, bo trochę podczytywalam wątek Ty tez byłaś kiedyś u dr Mielcarka, który mi histeroskopie robił, z tego co pamietam
Pappa to prenatalne? Tez myśle żeby tak zrobic
U mnie dziś tez 8+4 a z usg 8+5, wiec idziemy łeb w łeb tez mam opiekę w lux med, jakie skierowania dostałaś? Umowilas się po prostu na wizytę związana z ciąża?
I gratuluje tez!!! [emoji3059]
Tak, zarodek był, crl 11mm
anka87906
To na pewno, jak to fajnie zobaczyć że już rączkami ruszaOoo, ja będę na wizycie w 10+0 To pewnie już też zobaczę takie realne bobo[emoji16]
Juustiik2607
Inhalacje z soli fizjologicznej jeśli masz nebulizator. W sypialni na noc fajny jest gałganek aliny, takie zawiniątko z ząbków czosnku (jak zrobić tłumaczy Pan tabletka). Mąż miał katar 3 dni, a synek wczoraj dostał katar a dziś już jest super, także polecam, działa [emoji6] Wypróbowane nie raz, nie dwa [emoji108]
Dziewczyny co mozna na mega katar? Zarazilam sie od corki mam tak zawalony nos.. glowa mnie boli.. a juz nie pamietak.m chyba tylko zwykle psikacze z soli albo hipertoniczne?
roki_1991
No witamy witamy mam nadzieję że zostaniemy tu już do końca :*Hej pozwolę sobie dołączyć dziś 8+4, jestem świeżo po wizycie, bubu ma 2,11 cm na razie wszystko Ok jestem po 3 poronieniach i stres będzie chyba do samego końca... za 3 tyg prenatalne. Dziewczyny czy robicie badanie sanco?
To piękne wieściJa byłam dzisiaj na wizycie z pakietu lux med. Dostałam skierowanie na badania. Zrobili mi szybkie usg. Dzidziol urósł prawie 3 mm w trzy dni i teraz ma 2.04 cm co wskazuje na 8t5d a wg miesiączki mam 8t4d [emoji2]
Biedna.. współczuję. Mi babka tak ostatnio grzebala w żyle że zrobił mi się ogromny krwiak i taka kulka pod skórą na żyle. Bol był taki że nie dało się wyprostować ręki... po tym incydencie zmieniłam labHej kochane. Dzisiaj ciężki dzień miałam. Byłam na krzywej cukrowej plus te wszystkie badania i badania krwi do endo. Masakra na pierwszym pobraniu chyba 8 fiolek krwi ściągnęła później drugie pobranie było jeszcze gorsze bo jak się wbiła w inna żyłę to krew nie leciała i kazałam wyciągnąć , nie kręcić tylko wbić w inna żyłę. Wiec w sumie miałam 4 wkłucia . Coś okropnego. Prawie tam zemdlałam. Po wypiciu glukozy miałam takie mdłości ze hej ... dobrze ze to już za mną .
mam 50 stron do przeczytania. Nie ma opcji żeby to zadrobic.Zaskakujecie mnie
gratuluje udanych wizyt
Polciaxyzx
Zaciekawiona BB
Hej u mnie aktualnie 9tc+5 . Mam pytanie co do zwolnienia l4. Pracuje w banku z klientami, stres w dodatku ta pandemia.. kiedy planujecie iść na l4? Ja chciałabym pracować jak najdłużej Ale trochę mnie sytuacja przeraża
reklama
mohaaa
Ja chodzę prywatnie do Piatkowskiego w Gdyni. Dziś mi zlecił kilka badań i nie ukrywam, ze fajnie byłoby pójść do luxmed i dostać na cześć skierowanie, wiec może sie umowieTak chodziłam do Mielcarka przed poronieniem. Super że idziemy tak samo, może spotkamy się na porodówce [emoji1787]