Więc sama pappa może kosztować 200 zł aż? Wiem to co mówisz, ale jednak z drugiej strony słyszałam wiele razy że pappa tylko bardziej namieszała, bo to statystyka. Ale jednak teraz chyba zrobię...Ja też mam synka, ale myślę, że i fajnie będzie chłopak, ale dziewczynka to by była miła odmiana
Chyba Pappa i usg to około 400-500 zł, same usg prenatalne to tylko 60% ,,skuteczności” .
reklama
Dodulina20
Fanka BB :)
Zdecydowanie gazowane odstaw.
Pij dużo wody, możesz spróbować herbatę miętową lub z imbirem. Ja meczyłam się że wzdęciami w 6/7 tyg teraz już ustąpiły [emoji85]
Właśnie na wzdęcia około tydzień temu zrobiłam sobie dość mocną miętę (nie za bardzo pomogła, ale mniejsza z tym), potem stwierdziłam, że poczytam czy w ogóle można (w sumie nie wiem czemu nie pomyślałam o tym wcześniej...), a w internecie trafiłam na informacje, że można, z umiarem, ale warto skonsultować się z lekarzem, pytałam w piątek i powiedział, żeby nie pić...
BosaStopa87
Może rumianek będzie dobry na wzdęcia. Mnie pomaga leżenie na lewym boku z podwinieta jedna noga
Mnie nie ma :-)@aga.i.nieszka
@BabyDream27
@Sliim
@grope_
@olalalauk
@Unanime
@anka87906
@Ania.Wiosenka
@Domi_Polkamoderator
@Boa87
@dory
@Asteria84
@Magic_87
@Sasidi
@Vici32
@Eyen
@Karolina_karolina
@Starlights
@Mała.czarna
@Wiktoria_22
@OlaFasola89
@A1990
@Gocha291991
@xnightfall94
@roki_1991Moderator
@Nika91
@blondi87
@Antoniolo
@amanda2903
@karola_s
@Karla333
@malinka08
@Karolina04
@readerle
@Dodulina20
@Dee_
@Juustiik2607
@KasiaKasienka30
@Gusia92
@liska_94
@Niesia90
@Ynk
@mama_dwojki
@nice-girl
@Picholka90
@mimi00
@ZachwyconaA
@33latka
@Vingag
@tina35
@olagie
@Dj_angel89
@Mmmalina88
@ikkonna
@Adziunia
@*Agnes
@Anita1989
@julianap
@emilchen
@Kwitnącybez
@Sandra2307
@MariolaGH
@zielonooka90
Kogo nie ma to proszę się odezwać. Dziś wysyłam listę do aniaslu. Jako, że mała.czarna zrezygnowała z moderatora kto chętny ????
G
guest-1662451311
Gość
Bardzo mi przykro podejrzewałam to po cichutku bo mam koleżanke z tą samą sytuacja ale jednak miałam nadzieję.. Przykro. Jak. Fiks ale dziękuj Bogu za drugie...!Hej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarł za to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
Kwitnącybez
Zatem jesteśmy dwie ja też marzę, ale po cichu.Lekarz to mi powiedział, że on przewiduje tam kolejnego Przemysława, także to ja marzę o babie
Kwitnącybez
Sandra bardzo współczuję... tulę Cię bardzo mocno. Cieszę się , że z drugim maluszkiem wszystko dobrze.Hej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarł [emoji174] za to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
G
guest-1662451311
Gość
Też mam o 18stej.. Niesamowity stres...Strasznie mi przykro dobrze że z drugim dzieciątkiem jest dobrze.
A w którym tygodniu jesteś? Bardzo się boje że u mnie będzie podobnie. Dzisiaj o 18:00 idę na USG i modle się żeby nadal biły 2 serduszka.
W ogóle jest coś w tym że w 9 tygodniu nasilają się objawy. Do całodziennych mdłości doszły poranne wymioty
Koperek jest na wzdęcia. Muluszkom też podajemy na problemy brzuszkowe. A mamy które kp same powinny pić wtedy herbatę z kopru.Może rumianek będzie dobry na wzdęcia. Mnie pomaga leżenie na lewym boku z podwinieta jedna noga
reklama
KasiaKasienka30
Zaangażowana w BB
Hej laski ja po wizycie. Dziś była papierologia założenie karty ciąży. USG prenatalne za tydzień. Lekarz nie badał mnie i nie oglądał dzidziusia