Ale super [emoji16] łatwo zapamiętać [emoji16]Urodziny mojej córki nie przypadają na urodziny nikogo z rodziny. Ale jej pełna data i godzina urodzin to dopiero szczęście - 04.04 o godz. 04:04 [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super [emoji16] łatwo zapamiętać [emoji16]Urodziny mojej córki nie przypadają na urodziny nikogo z rodziny. Ale jej pełna data i godzina urodzin to dopiero szczęście - 04.04 o godz. 04:04 [emoji16]
Hej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarł [emoji174] za to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
Kochana domyślam się że jest Ci teraz niewyobrażalne przykro mi również. Niestety często tak się zdarza... Ciesz się kochana z jednego zdrowego serduszka a aniołek będzie czuwał nad nim zawszeHej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarł za to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
U nas normalnie, tzn nie mam obiekcji z powodu ciąży [emoji16]Dziewczyny chciałabym poruszyć tematy sexu czy odważyłyście się już od momentu dowiedzenia się o ciąży? Ja mam te drobne plamienia i mam ogromną blokadę i obawy...jak to wygląda u Was?
Przykro mi....Hej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarł [emoji174] za to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
Ja miałam cybexa atona 5 z bazą na pasy montowaną, bo isofixa nie mamy. Polecam, teraz myślę o Pixel Avionaut bo niby lekki jest
Te pierwsze foteliki pasują do większości aut, to te następne już jest problem, do naszego tylko jeden pasował tyłem :/ bo nie mamy isofixa . I z tą bazą się trochę mylisz, nasza była tylko i wyłącznie do tamtego fotelika, ale może w innych jest inaczej.
Czemu z córka ? po prostu chcesz czy lekarz coś sugerował ?;>
Mój ważył 3630gDziewczyny , które mają już dzieciaczki. Ile ważyły Wasze pociechy przy porodzie? Ja mam 3 synów i niestety ale do mikrusów nie należeli , chociaż przy każdym porodzie położne twierdziły , że dziecko nie może być duże bo mam mały brzuszek. Teraz z racji 4 ciąży na tej pierwszej wizycie kontrolnej powiedziałam lekarce, że jak 4 syn to tylko cc. Oczywiście tak się tylko pocieszam w myślach, bo znając realia jak człowiek nie zachęci odpowiednio lekarza gotówką to nic z tego nie będzie [emoji848]
Hej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarł [emoji174] za to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku