reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
Super widze ze mocno jestes nastawiona na córkęWłaśnie wyszłam z USG, serducho bije, wszystko z córką (oby!!!) okej
Prenatalne ma w 1 i 2 tygodniu grudnia (najpierw sobie zrobię Luxmed, potem 12 grudnia prywatnie). Spytałam o pappa i ta od USG powiedziała, że to tylko płatne. Niedługo mam lekarza, zobaczę co on powie.
Mała.czarna
Nie sądzęTo słuchajcie tego. W pierwszej ciąży ostatni okres miałam 19 stycznia, termin na 26 października a urodziłam 31 października w urodziny mojego taty.
Teraz ostatni okres miałam 19 września termin z Om na 26 czerwiec a 30 czerwca moja mama ma urodziny [emoji16] przypadek?? [emoji23][emoji23]
Tak najlepiej jak chwyci kilka dni przed terminem z zaskoczenia [emoji3526] ja 5 dni po terminie. I siedzi człowiek i czeka jak na Boskie zmiłowanie kiedy się coś ruszy [emoji85]Ja 9 dni szybciej i się bardzo z tego cieszyłam [emoji846]
SabiiProsiłam już wcześniej o dopisanie. Na grupie czerwcowe lista też się dopisałam [emoji6]
Marzę o Julii No, ale wiem, że dwóch chłopaków to też plus, bo nie będziemy musieli cisnąć w kupno nowej chaty, a jednak chłop plus baba w jednym pokoju to myślę że max do 10 roku życia, nie?Super widze ze mocno jestes nastawiona na córkę
xnightfall94
Ja miałam cybexa atona 5 z bazą na pasy montowaną, bo isofixa nie mamy. Polecam, teraz myślę o Pixel Avionaut bo niby lekki jestMam pytanie do mam ktore mają już dzieci. Czy polecacie fotelik ten pierwszy 0-9kg z bazą? Dla córki miałam pożyczony Maxi Cosi City montowany pasem. Teraz jak mam córkę w foteliku do 36 kg na isofix wydaje mi się to bezpieczniejszą opcją. Myślę że szybciej się bedzie montować fotelik w samochodzie, ale czy on się bardzo rusza na bazie? Bo montowany na pasach jednak się przesuwa. Jedyny który miałam montowany oasem i ani drgnął to był Maxi Cosi Tobi 9-13 kg.
Te pierwsze foteliki pasują do większości aut, to te następne już jest problem, do naszego tylko jeden pasował tyłem :/ bo nie mamy isofixa . I z tą bazą się trochę mylisz, nasza była tylko i wyłącznie do tamtego fotelika, ale może w innych jest inaczej.Zdecydowanie fotelik z bazą na isofix (jeśli iso jest w aucie). Warto poszukać dobrego sklepu z fotelikami, gdzie odbiorą do samochodu, nie wszystkie pasują do wszystkich aut. Najczęściej baza zostaje i dokupuje się kolejny fotelik.
Czemu z córka ? po prostu chcesz czy lekarz coś sugerował ?;>Właśnie wyszłam z USG, serducho bije, wszystko z córką (oby!!!) okej
Prenatalne ma w 1 i 2 tygodniu grudnia (najpierw sobie zrobię Luxmed, potem 12 grudnia prywatnie). Spytałam o pappa i ta od USG powiedziała, że to tylko płatne. Niedługo mam lekarza, zobaczę co on powie.
Lekarz to mi powiedział, że on przewiduje tam kolejnego Przemysława, także to ja marzę o babieJa miałam cybexa atona 5 z bazą na pasy montowaną, bo isofixa nie mamy. Polecam, teraz myślę o Pixel Avionaut bo niby lekki jest
Te pierwsze foteliki pasują do większości aut, to te następne już jest problem, do naszego tylko jeden pasował tyłem :/ bo nie mamy isofixa . I z tą bazą się trochę mylisz, nasza była tylko i wyłącznie do tamtego fotelika, ale może w innych jest inaczej.
Czemu z córka ? po prostu chcesz czy lekarz coś sugerował ?;>
Sandra2307
Hej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarł za to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku
reklama
Mała.czarna
Szczęście w nieszczęściu Dobrze że drugi maluszek ma sie dobrze.Hej jestem już po wizycie. Tak jak. Mówiłam beta nie spadła bez powodu. Jeden z bliźniaków obumarł za to z drugim dzidziusiem wszystko w porządku