Hej, ja też poproszę o dopisanie do wątku prywatnego :-) widzę że tu w miarę spore dzieci się rodziły, u mnie córka 3400 i 54 cm a syn 1150 i 37 cm długości :-) jak urodziłam córkę to wydawała mi się mała a syn to już w ogóle ;-)
reklama
Starlights
Fanka BB :)
Ja jestem graczem namiętnym, więc ze mną we wszystko można mąż chyba za to mnie kocha. Oby nie tylko za to
Dodaj do listy Diablo, jeśli podobają Ci się takie z fabułą i niewysokim poziomem trudności walk
Oj na pewno to docenia!
A w Diablo uwielbialam grac jeszcze lata temu, w 2 czesc w zadna nowsza nowsza nie gralam! ale dzieki za polecenie, wlasnie baardzo podobal mi sie ten swiat diablo)
J
julianap
Gość
Ooo planszówki to ja uwielbiam ❤ 7 cudów jest super.Super! z takich konsolowych bardzo lubię gry przygodowe (typu Life is Strange, Detroit, Heavy Rain) chociaż nie ma ich za wiele, więc już oswoiłam się z takimi jak Wiedzmin, Uncharted 4 itp. tylko gram na najnizszym poziomie trudnosci bo nie lubię walczyć najbardziej zawsze ciekawi mnie fabuła
uwielbiam też planszówki, moja ulubiona to 7 cudow
A ty jakie lubisz??
Miałabyś coś do polecenia dla dwoch osob?
Planszówki są raczej na większą liczbę graczy, a chciałabym właśnie coś dla pary
Starlights
Polecasz te gry poza wiedzminem? Bo szukam czegoś dla męża A on lubi takie klimaty
Jeśli się dziewczyny zgodzą to ja mogę
taaak Dziki Gon! Wlasnie zaczelam dodatek Krew i Wino
Polecam jesli lubi takie klimaty, ale dla faceta najbardziej chyba God of War 4, sama jeszcze nie gralam, ale maz mowil ze to jedna z najlepszych gier w ogole
Mała.czarna
Podejrzewam że nikt nie będzie miał nic przeciwko Dzieki:*W dziki gon? Uwielbiam
Spokojnie, będzie dobrze
A masz jakieś leki w tej ciąży??
Wiesz co, w pierwszej ciąży jeśli nie miałaś żadnych epizodów zakrzepowych to raczej nie dostaniesz.
Polecasz te gry poza wiedzminem? Bo szukam czegoś dla męża A on lubi takie klimaty
Jeśli się dziewczyny zgodzą to ja mogę
Starlights
Ooo planszówki to ja uwielbiam ❤ 7 cudów jest super.
Miałabyś coś do polecenia dla dwoch osob?
Planszówki są raczej na większą liczbę graczy, a chciałabym właśnie coś dla pary
Dla dwoch osob BARDZO oboje polecamy: Star realms, swietna karcianka, gramy w nia wszedzie, na kazdej wycieczce, na wakacjach, bardzo uzalezniajaca Oprocz tego bardzo lubimy Splendor i Listy z Whitechapel a w poprzedni weekend dzieki znajomym poznalismy gre Brzdek ktora rowniez moze byc dla 2 osob i na pewno ja kupimy, byla ekstra
roki_1991
Diablo dziś zalaczylismy z mezem chyba po 2 latach przerwy też polecamJa jestem graczem namiętnym, więc ze mną we wszystko można mąż chyba za to mnie kocha. Oby nie tylko za to
Dodaj do listy Diablo, jeśli podobają Ci się takie z fabułą i niewysokim poziomem trudności walk
To już fajny zestaw. Pytam, bo sama jestem po 2 stratach i ogromnej ilości badań które robiłam na własną rękę bo lekarka nie widziała powodów.....U mnie to dłuuuga historia z tymi poronieniami. A w obecnej mam 2x duphaston, zastrzyki neoparin 40 i acard, i witaminy
Krew i wino - w tym dodatku jest meeeeega grafika ja już zaliczyłam nową grę plustaaak Dziki Gon! Wlasnie zaczelam dodatek Krew i Wino
Polecam jesli lubi takie klimaty, ale dla faceta najbardziej chyba God of War 4, sama jeszcze nie gralam, ale maz mowil ze to jedna z najlepszych gier w ogole
Mój mąż to właśnie wiedzmin, assassin, dark od souls, far cry, także muszę popatrzeć co to za gra. Dzięki za tytuł
Ostatnia edycja:
No wlasnei moje dzieci po 4kg.. jakbym miala wziac w ramiona 3kg albo nie daj boze mniej to jezu nie wiem czy bym sie nie bala xD zapewne 3 tez bedzie ponad 4kg chociaz mogloby byc troche mniej bo jednak kazdy porod to dla mnie duzo szwów:/Hej, ja też poproszę o dopisanie do wątku prywatnego :-) widzę że tu w miarę spore dzieci się rodziły, u mnie córka 3400 i 54 cm a syn 1150 i 37 cm długości :-) jak urodziłam córkę to wydawała mi się mała a syn to już w ogóle ;-)
Starlights
Diablo dziś zalaczylismy z mezem hyba po 2 latach przerwy też polecam
To już fajny zestaw. Pytam, bo sama jestem po 2 stratach i ogromnej ilości badań które robiłam na własną rękę bo lekarka nie widziała powodów.....
Krew i wino - w tym dodatku jest meeeeega grafika ja już zaliczyłam nową grę plus
Mój mąż to właśnie wiedzmin, assassin, dark od souls, far cry, także muszę popatrzeć co to za gra. Dzięki za tytuł
to na pewno mu sie spodoba bo zestaw gier widze podobny, do tego u nas nooo i zaraz wychodzi cyberpunk, to na pewno kazdy sie ucieszy
reklama
roki_1991
Już widzę że to tylko na PS A my mamy xbox onetaaak Dziki Gon! Wlasnie zaczelam dodatek Krew i Wino