roki_1991
Fanka BB :)
No nie? Jest prestigeo matko ale ekstra!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie? Jest prestigeo matko ale ekstra!!!!
Ja czasem po kawie mam 90/70. Jesteś niskocisnieniowcem?Po wypiciu kawy... Heeelp...Zobacz załącznik 1195370
No nie? Jest prestige
Ja czekam tylko na GTA6 I wtedy kupujemy nowe PlayStation ale zanim się doczekam to moje dziexko bedzie miało komunięDostaje gry wcześniej niż inni, taki zawód mam i w takim miejscu pracuje, że dostaje miliard gier przed terminem polskich premier. Jest mega, chociaż dopiero wczoraj udało nam się na chwilę zobaczyć, bo trochę bieganiny było. Ale ogólnie już mamy wtorkowy wieczór zaplanowany
Na cybera czekam jak ciężarówka w 9 miesiącu na poród. Wciąż przesuwają premierę, szef podobno chodzi nakręcony i czeka, więc jak już będzie, dam znaćCzuje ze mam znajomosci
Ale jakbys Cyperpunka tez miala wczesniej to daj znac czy oplaca sie tyle placic czy lepiej poczekac troche
O to z tych gier znam tylko splendorDla dwoch osob BARDZO oboje polecamy: Star realms, swietna karcianka, gramy w nia wszedzie, na kazdej wycieczce, na wakacjach, bardzo uzalezniajaca Oprocz tego bardzo lubimy Splendor i Listy z Whitechapel a w poprzedni weekend dzieki znajomym poznalismy gre Brzdek ktora rowniez moze byc dla 2 osob i na pewno ja kupimy, byla ekstra
Teaz niby piszą 10.12, akurat urodziny mojego męża ale chyba kupię mu to pod choinkęNa cybera czekam jak ciężarówka w 9 miesiącu na poród. Wciąż przesuwają premierę, szef podobno chodzi nakręcony i czeka, więc jak już będzie, dam znać