reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Hej, ja też poproszę o dopisanie do wątku prywatnego :-) widzę że tu w miarę spore dzieci się rodziły, u mnie córka 3400 i 54 cm a syn 1150 i 37 cm długości :-) jak urodziłam córkę to wydawała mi się mała a syn to już w ogóle ;-)

reklama
Ja jestem graczem namiętnym, więc ze mną we wszystko można :D mąż chyba za to mnie kocha. Oby nie tylko za to :p
Dodaj do listy Diablo, jeśli podobają Ci się takie z fabułą i niewysokim poziomem trudności walk :)

Oj na pewno to docenia!😀
A w Diablo uwielbialam grac jeszcze lata temu, w 2 czesc 😀 w zadna nowsza nowsza nie gralam! ale dzieki za polecenie, wlasnie baardzo podobal mi sie ten swiat diablo:))

Super!😍 z takich konsolowych bardzo lubię gry przygodowe (typu Life is Strange, Detroit, Heavy Rain) chociaż nie ma ich za wiele, więc już oswoiłam się z takimi jak Wiedzmin, Uncharted 4 itp. tylko gram na najnizszym poziomie trudnosci 😀 bo nie lubię walczyć 😀 najbardziej zawsze ciekawi mnie fabuła😁

uwielbiam też planszówki, moja ulubiona to 7 cudow :)
A ty jakie lubisz??🤩
Ooo planszówki to ja uwielbiam ❤ 7 cudów jest super.
Miałabyś coś do polecenia dla dwoch osob?:)
Planszówki są raczej na większą liczbę graczy, a chciałabym właśnie coś dla pary😊

Polecasz te gry poza wiedzminem? Bo szukam czegoś dla męża A on lubi takie klimaty :)

Jeśli się dziewczyny zgodzą to ja mogę :)

taaak Dziki Gon! Wlasnie zaczelam dodatek Krew i Wino 😀

Polecam jesli lubi takie klimaty, ale dla faceta najbardziej chyba God of War 4, sama jeszcze nie gralam, ale maz mowil ze to jedna z najlepszych gier w ogole :)

W dziki gon? Uwielbiam :)

Spokojnie, będzie dobrze :)

A masz jakieś leki w tej ciąży??

Wiesz co, w pierwszej ciąży jeśli nie miałaś żadnych epizodów zakrzepowych to raczej nie dostaniesz.

Polecasz te gry poza wiedzminem? Bo szukam czegoś dla męża A on lubi takie klimaty :)

Jeśli się dziewczyny zgodzą to ja mogę :)
Podejrzewam że nikt nie będzie miał nic przeciwko:) Dzieki:*

Ooo planszówki to ja uwielbiam ❤ 7 cudów jest super.
Miałabyś coś do polecenia dla dwoch osob?:)
Planszówki są raczej na większą liczbę graczy, a chciałabym właśnie coś dla pary😊

Dla dwoch osob BARDZO oboje polecamy: Star realms, swietna karcianka, gramy w nia wszedzie, na kazdej wycieczce, na wakacjach, bardzo uzalezniajaca😀😀 Oprocz tego bardzo lubimy Splendor i Listy z Whitechapel :) a w poprzedni weekend dzieki znajomym poznalismy gre Brzdek ktora rowniez moze byc dla 2 osob i na pewno ja kupimy, byla ekstra 😀

Ja jestem graczem namiętnym, więc ze mną we wszystko można :D mąż chyba za to mnie kocha. Oby nie tylko za to :p
Dodaj do listy Diablo, jeśli podobają Ci się takie z fabułą i niewysokim poziomem trudności walk :)
Diablo dziś zalaczylismy z mezem chyba po 2 latach przerwy :) też polecam ;)

U mnie to dłuuuga historia z tymi poronieniami. A w obecnej mam 2x duphaston, zastrzyki neoparin 40 i acard, i witaminy
To już fajny zestaw. Pytam, bo sama jestem po 2 stratach i ogromnej ilości badań które robiłam na własną rękę bo lekarka nie widziała powodów.....

taaak Dziki Gon! Wlasnie zaczelam dodatek Krew i Wino 😀

Polecam jesli lubi takie klimaty, ale dla faceta najbardziej chyba God of War 4, sama jeszcze nie gralam, ale maz mowil ze to jedna z najlepszych gier w ogole :)
Krew i wino - w tym dodatku jest meeeeega grafika 😍😍 ja już zaliczyłam nową grę plus :p
Mój mąż to właśnie wiedzmin, assassin, dark od souls, far cry, także muszę popatrzeć co to za gra. Dzięki za tytuł :)

Ostatnia edycja:
Hej, ja też poproszę o dopisanie do wątku prywatnego :-) widzę że tu w miarę spore dzieci się rodziły, u mnie córka 3400 i 54 cm a syn 1150 i 37 cm długości :-) jak urodziłam córkę to wydawała mi się mała a syn to już w ogóle ;-)
No wlasnei moje dzieci po 4kg.. jakbym miala wziac w ramiona 3kg albo nie daj boze mniej to jezu nie wiem czy bym sie nie bala xD zapewne 3 tez bedzie ponad 4kg chociaz mogloby byc troche mniej bo jednak kazdy porod to dla mnie duzo szwów:/

Diablo dziś zalaczylismy z mezem hyba po 2 latach przerwy :) też polecam ;)

To już fajny zestaw. Pytam, bo sama jestem po 2 stratach i ogromnej ilości badań które robiłam na własną rękę bo lekarka nie widziała powodów.....

Krew i wino - w tym dodatku jest meeeeega grafika 😍😍 ja już zaliczyłam nową grę plus :p
Mój mąż to właśnie wiedzmin, assassin, dark od souls, far cry, także muszę popatrzeć co to za gra. Dzięki za tytuł :)

to na pewno mu sie spodoba bo zestaw gier widze podobny, do tego u nas😂 nooo i zaraz wychodzi cyberpunk, to na pewno kazdy sie ucieszy😀

reklama
Do góry