Ja używałam aż zaczęło mi się niedobrze robić popołudniami. A ja wstaje o 9, gdy mąż już w pracy, także chwilowo mamy przerwęDziewczyny chciałabym poruszyć tematy sexu czy odważyłyście się już od momentu dowiedzenia się o ciąży? Ja mam te drobne plamienia i mam ogromną blokadę i obawy...jak to wygląda u Was?
reklama
amanda2903
Fanka BB :)
Ja biorę Mama DHA premium+, dużo osób polecało, i lekarz też mi je poleciłLalki! Witaminy. Bierzecie? Jeśli tak to jakie?
amanda2903
My w pierwszej ciąży się kochaliśmy, ale bardzo szybko zaczęły się u mnie plamienia i lekarz zakazał. Z racji, że niestety straciłam tamtą ciążę, to teraz od momentu pozytywnego testu tego nie robimy, no i lekarz też nam zabronił, więc musimy czekaćDziewczyny chciałabym poruszyć tematy sexu czy odważyłyście się już od momentu dowiedzenia się o ciąży? Ja mam te drobne plamienia i mam ogromną blokadę i obawy...jak to wygląda u Was?
Tylko raz, teraz czuję się fatalni, więc nawet nie mam ochotyDziewczyny chciałabym poruszyć tematy sexu czy odważyłyście się już od momentu dowiedzenia się o ciąży? Ja mam te drobne plamienia i mam ogromną blokadę i obawy...jak to wygląda u Was?
Mała.czarna
U nas typowo stosunku nie ma Chcialabym wiadomo ale boje sie i jeszcze do wizyty 10 sie wstrzymujeDziewczyny chciałabym poruszyć tematy sexu czy odważyłyście się już od momentu dowiedzenia się o ciąży? Ja mam te drobne plamienia i mam ogromną blokadę i obawy...jak to wygląda u Was?
Unanime
Nie. Jednak zjadłam. Poczekałam aż ten zapach zniknieHahahha ja nie trawię cebuli teraz a ostatnio wzielam frytki i na tym samym oleju byly robione chyba jakies krążki cebulowe
Mmmalina88
Ja mam od lat Hashimoto, co prawda hormony unormowane, ale na początku ciąży skontaktowałam się z endokrynologiem i trochę zwiększył mi dawkę. Dlatego po 4 tygodniach od zamiany dawki muszę zrobić kontrolę, a USG też bo ostatni raz miałam (wstyd przyznać) kilka lat temu i wtedy miałam też biopsję. Czyli tak najbliższe moje wizyty i badania:
7.11 Krew i mocz,
13.11 ginekolog,
17.11 USG tarczycy,
18.11 endokrynolog teleporada,
26.11 dentysta - zdjęcie lekarstwa i założenie plomby
30.11 USG ciąży i PAPP-A
Sporo masz tych wizyt na listopad
Mi akurat TSH wyszło za wysokie jak lekarz we wrześniu zlecił mi większą część badań więc szybko musiałam zacząć działać.
Unanime
Jasne. Ale wiadomo trochę delikatniej i nie w każdej pozycji. Mi nic nie dolega więc póki co korzystam. Bo jak mi brzuch zacznie rosnąć to pewnie będzie rzadziej Nie pytałam o to lekarza ale wyszłam z założenia, że skoro nie zabronił tzn że mogęDziewczyny chciałabym poruszyć tematy sexu czy odważyłyście się już od momentu dowiedzenia się o ciąży? Ja mam te drobne plamienia i mam ogromną blokadę i obawy...jak to wygląda u Was?
reklama
Mmmalina88
Ja biorę Prenatal Uno.Lalki! Witaminy. Bierzecie? Jeśli tak to jakie?