Mnie lekarka się spytała czy potrzebuje zwolnienia, ale powiedziałam, że nie i ok. Wskazań nie mam żadnych poza artymia, ale czuje się w miarę ok i nie chce mówić o ciąży jeszcze.Ja mam nadzieje, że mnie nie skieruje a przynajmniej nie przyjmę ochoczo zwolnienia [emoji23]
reklama
Vingag
Fanka BB :)
nie dowiadywalam sie, ale USG będę miała chwilę wcześniej u mojej ginekologA też musisz do nifty przynieść wydruk USG?
Vingag
Coś takiego znalazłam :A też musisz do nifty przynieść wydruk USG?
Jak przygotować się do testu NIFTY? Pacjentka w celu wykonania testu NIFTY nie musi być na czczo. Na pobranie krwi należy zabrać całą dokumentację ciąży, łącznie z wynikiem ostatniego badania USG ciąży.
Cześć dziewczyny. Jestem na poczatku mojej drogi Jestem w 5 tygodniu i od czasu kiedy powinnam dostać @ mam,takie dziwne uczucie tam na dole, jakbym zaraz miała dostać @, jakby zaraz @ miał wyplynac, nie chodzi mi o podbrzusze, tylko takie uczucie jakby coś miało wyplynac ze mnie. Czy może mialyscie tak na poczatku?
Vingag
Ja na początku cały czas miałam wrażenie, ze już już dostanę okres, to było takie specyficzne uczucie, co chwilę sprawdzałam czy nic nie leci, to chyba normalny objawCześć dziewczyny. Jestem na poczatku mojej drogi Jestem w 5 tygodniu i od czasu kiedy powinnam dostać @ mam,takie dziwne uczucie tam na dole, jakbym zaraz miała dostać @, jakby zaraz @ miał wyplynac, nie chodzi mi o podbrzusze, tylko takie uczucie jakby coś miało wyplynac ze mnie. Czy może mialyscie tak na poczatku?
Dziękuję Ci bardzo, ulzylo mi [emoji16] jutro idę powtórzyć bete, w sobotę 4 dni po terminie miałam 313 i bardzo się boj, że jakaś taka niska. Zastanawiam się czy zrobić też progesteron..
Ja na początku cały czas miałam wrażenie, ze już już dostanę okres, to było takie specyficzne uczucie, co chwilę sprawdzałam czy nic nie leci, to chyba normalny objaw
anka87906
Też tak miałam na początku ciąży, teraz to wrażenie trochę już minęło, choć nadal na wkładce mam dość sporo śluzu przez co jest to uczucie "mokrości", więc to normalneCześć dziewczyny. Jestem na poczatku mojej drogi Jestem w 5 tygodniu i od czasu kiedy powinnam dostać @ mam,takie dziwne uczucie tam na dole, jakbym zaraz miała dostać @, jakby zaraz @ miał wyplynac, nie chodzi mi o podbrzusze, tylko takie uczucie jakby coś miało wyplynac ze mnie. Czy może mialyscie tak na poczatku?
Unanime
No w Twoim przypadku to zrozumiałeJa dopiero co skończyłam macierzyński i jeszcze jestem na urlopie i nie uśmiecha mi się znów w chacie siedzieć
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź trochę się uspokoilam już nawet nie wspominam o piersiach, które prawie nie bola[emoji85] ja tak panikuje dziewczyny, bo w poprzedniej ciazy miałam pierwsza bete 1000 i tak sie cieszylam A po dwóch dniach 1500 i świat mi się zalamal. Miałam pusty pecherzyk ciazowy I chyba dlatego boję się jutrzejszej bety.
Też tak miałam na początku ciąży, teraz to wrażenie trochę już minęło, choć nadal na wkładce mam dość sporo śluzu przez co jest to uczucie "mokrości", więc to normalne[emoji4]
reklama
Zrób progesteron
Dziękuję Ci bardzo, ulzylo mi [emoji16] jutro idę powtórzyć bete, w sobotę 4 dni po terminie miałam 313 i bardzo się boj, że jakaś taka niska. Zastanawiam się czy zrobić też progesteron..