reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2021

Nie mam słów. Naprawę nie wierzę że skazuje się kobiety w Polsce na takie coś. Te które mogą sobie pozwolić wiadomo pojadą za granicę, ale co z resztą.
Reszta bedzie rodzic ciezkie przypadki... wszystkie przypadki... przykro mi bardzo. Bylam rok niania chorego chlopca. Dzieciece porazenie mozgowe, padaczka, obnizone napiecie miesniowe... i to nie jest ciezki przypadek. To byl mega lagodny przypadek, ten chlopczyk to aniolek pod wieloma wzgledami. Ale ile to kosztuje jego rodzicow... i nie pieniedzy, ale zycia. Jakbym miala wybor to nie wiem co bym zrobila, bo zeby wiedziec trzeba stac przed tym wyborem. Ale teraz nie mam wyboru.

reklama
U mnie w piątek też będzie 5t1d 🤗 też mam czarne myśli. Dziś mialam plamienia. A raczej uplawy w kolorze kawy z mlekiem. Jutro wizyta.
Teraz doczytalam, że masz takie same, więc może to normalne. W ciąży ostatni raz byłam 10lat temu i nie pamiętam 😅
Jesteś już po wizycie ? Co tam słychać ?

Reszta bedzie rodzic ciezkie przypadki... wszystkie przypadki... przykro mi bardzo. Bylam rok niania chorego chlopca. Dzieciece porazenie mozgowe, padaczka, obnizone napiecie miesniowe... i to nie jest ciezki przypadek. To byl mega lagodny przypadek, ten chlopczyk to aniolek pod wieloma wzgledami. Ale ile to kosztuje jego rodzicow... i nie pieniedzy, ale zycia. Jakbym miala wybor to nie wiem co bym zrobila, bo zeby wiedziec trzeba stac przed tym wyborem. Ale teraz nie mam wyboru.
Ja wiem na 100% co bym zrobiła. Nie jestem w stanie sie tak poświęcić...

reklama
Do góry